Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mariah Carey și-a pierdut mama și sora în aceeaşi zi. Ambele femei s-au stins una după cealaltă, în weekend

Mariah Carey trece prin clipe de coşmar! Într-o singură zi, celebra artistă și-a pierdut atât mama, cât și sora. Relația dintre Mariah și cele două femei care i-au marcat viața a fost, însă, una tumultoasă, cu răni nevindecate și sentimente contradictorii.

de Redactia Observator

la 27.08.2024 , 08:03

"Inima mea este frântă. Mi-am pierdut mama weekendul trecut. Din păcate, şi sora mea și-a pierdut viața în aceeași zi. Mă simt binecuvântată că am putut să-mi petrec ultima săptămână cu mama, înainte ca ea să moară", a spus Mariah Carey.

Declaraţia, făcută în exclusivitate de Mariah jurnaliştilor de la revista People a şocat întreaga comunitate de fani ai artistei. Imediat cum au aflat vestea tristă, internauţii au luat cu asalt pagina de Instagram a cântăreţei, unde au lăsat sute de mesaje emoţionante.'

Mama și sora artistei au murit în aceeaşi zi

Vezi și

"M-a încurajat. Am început să cânt încă de când eram foarte mică. Mă așezam la pianul mamei și cântam, fără să știu cum să cânt, încercam să îmi dau seama, iar apoi melodia era în capul meu", spune Mariah.

Pe acelaşi subiect

În 2010, cele două au strălucit în cadrul unui spectacol de Crăciun memorabil, transmis de postul american ABC.

Dincolo de scena strălucitoare, legătura mamă-fiică a fost una departe de a fi perfectă. În autobiografia sa din 2020, artista descria relația cu mama ei ca pe un amestec de mândrie, rușine și dezamăgire.

Însă, poate cel mai negru capitol al vieţii sale a fost relaţia cu sora ei mai mare. În aceeaşi carte de memorii, cântăreaţa a povestit cum Alison a încercat să-i dea droguri şi să o introducă în lumea prostituţiei la doar 12 ani. În urma dezvăluirilor, Alison și-a dat în judecată celebra soră şi a cerut daune de 1,25 de milioane pentru stresul emoţional la care a fost supusă.

Până acum, nu se cunoaşte cauza care a dus la moartea celor două.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Ştiri externe » Mariah Carey și-a pierdut mama și sora în aceeaşi zi. Ambele femei s-au stins una după cealaltă, în weekend