Antena Meniu Search
x

Relaţia toxică. Cum îţi dai seama că partenerul este doar un profitor emoţional

Bărbaţii fără scrupule au descoperit o nouă metodă de a-şi mări colecţia de cuceriri. Indivizi lipsiţi de scrupule abordează exclusiv femei fragile din punct de vedere emoţional, pe care le îndeamnă să le facă tot felul de confidenţe.

de Redactia Observator

la 11.03.2019, 18:15

Vezi și

Bărbaţii fără scrupule au descoperit o nouă metodă de a-şi mări colecţia de cuceriri. Indivizi lipsiţi de scrupule abordează exclusiv femei fragile din punct de vedere emoţional, pe care le îndeamnă să le facă tot felul de confidenţe. Iar după ce doamnele devin dependente de prezenţa lor, le părăsesc fără niciun regret. Cea mai mare problemă este că, în ciuda avertismentelor lansate de psihologi, tot mai multe doamne se aruncă încrezătoare în braţele acestor "vânători" cât se poate convingători.

Dacă pe marile ecrane, femeile îşi întâlnesc - uneori - alesul într-un local cu lumină difuză, în realitate lucrurile stau diferit. De cele mai multe ori, bărbaţii care abordează femei în baruri nu vor o relaţie serioasă. Ci una strict platonică. Iar doamnele cad de multe ori pradă avansurilor. În special cele care au suferit o decepţie în dragoste. Ele sunt prada perfectă pentru domnii ieşiţi la vânătoare.

Se numesc Pied Pipers şi se consideră experţi în înţelegerea sexului feminin. În realitate sunt doar în căutare de femei vulnerabile - proaspăt despărţite sau divorţate - pe care să le consoleze. Se arată foarte interesaţi de trecutul lor, ba chiar se străduiesc să pară că rezonează cu ele.

Ţelul lor, până la urma urmei, este să exploateze femei cu stimă de sine scăzută. Chiar dacă - în realitate, ei însăşi au probleme cu încrederea. O femeie puternică va reprezenta o provocare mult prea mare pentru ei. Experţii trag, astfel, un semnal de alarmă în rândul doamnelor care caută consolare în braţele unui necunoscut. O astfel de relaţie, spun ei, este una toxică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Relaţia toxică. Cum îţi dai seama că partenerul este doar un profitor emoţional