Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Restaurant distrus de viitură, în Italia. Bilanț tragic al inundațiilor

Imagini îngrozitoare au fost filmate în Genova, regiune italiană lovită aproape zilnic de ploi puternice. Un restaurant a fost distrus de un val uriaş în faţa căruia nu a avut nicio şansă.

de Redactia Observator

la 04.11.2018 , 22:29

Imagini îngrozitoare au fost filmate în Genova, regiune italiană lovită aproape zilnic de ploi puternice. Un restaurant a fost distrus de un val uriaş în faţa căruia nu a avut nicio şansă. În Sicilia, membrii a două familii şi-au pierdut viaţa, după ce un râu a lovit casa în care se aflau. Această tragedie urcă la 30 numărul victimelor provocate de vremea care continuă să fie o ameninţare.

Cei cinci angajaţi ai acestui restaurant încearcă să se asigure că rafalele puternice de vânt şi ploile torenţiale nu vor distruge localul.

Însă, în câteva secunde, geamurile securizate sunt lovite cu forţă de ape, uşile cedează imediat, iar restaurantul este inundat. Proprietarul a fost spitalizat în urma acestei întâmplări groaznice.

Vezi și

Aproape toată Italia suferă din cauza furtunilor violente din ultima săptămână.

Locuitorii din Palermo au filmat şuvoaiele care mătură totul în calea lor. Potopului i-au căzut victime membrii unei familii din Sicilia. Îşi petreceau weekendul împreună. 9 dintre ei au murit după ce vila pe care o închiriaseră a fost înghiţită de ape. Printre victime sunt şi trei copii. Cel mai mic dintre ei avea doar un an.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Restaurant distrus de viitură, în Italia. Bilanț tragic al inundațiilor