Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Revoltă în Santorini: un consilier a rugat localnicii să stea în case, ca să nu-i "deranjeze" pe turişti. Mesajul, şters apoi de pe Facebook

Furie în Santorini, după ce un consilier local le-a recomandat locuitorilor să iasă mai puţin din case pentru a nu îi încurca pe turişti.

de Redactia Observator

la 29.07.2024 , 14:10

Într-o postare pe Facebook care a fost ştearsă - NU înainte să devină totuşi virală - oficialul avertiza că aproximativ 17.000 de vizitatori au ajuns numai într-o singura zi pe insulă şi le cerea localnicilor să-şi limiteze deplasările cât mai mult posibil pentru a evita supra-aglomerarea.

În fiecare an, milioane de vizitatori se înghesuie pe aleile înguste pentru a vedea faimoasele clădiri albe cu acoperişuri albastre. Din recordul de 32,7 milioane de oameni care au vizitat Grecia anul trecut, aproximativ 3,4 milioane - sau unul din 10 - au mers pe insula cu doar 15.000 de rezidenţi.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri externe » Revoltă în Santorini: un consilier a rugat localnicii să stea în case, ca să nu-i "deranjeze" pe turişti. Mesajul, şters apoi de pe Facebook