Antena Meniu Search
x

Video Robert De Niro, proces cu scandal. Fosta asistentă îl acuză că o punea să îl scarpine pe spate şi să-i spele hainele. Cum se apără actorul

Acuzat şi acuzator în acelaşi timp, Robert De Niro este în mijlocul unor procese cu miză de milioane. Pe de-o parte cel intentat de fosta asistentă care l-a dat în judecată, pe motiv că îi dădea sarcini tipic feminine - să îi curăţe hainele şi să îl scarpine pe spate. Pentru asta, cere 12 milioane de dolari despăgubire. De cealaltă parte, celebrul actor îi cere şi el socoteală pentru banii companiei folosiţi în scop personal şi momentele în care se uita la TV în loc să-şi facă treaba.

de Redactia Observator

la 02.11.2023, 14:20

Morocănos şi nervos. Aşa a ieşit din sala de judecată Robert de Niro, după ce a negat acuzaţiile. Cât despre scărpinatul pe spate, a admis că poate s-a întâmplat o dată sau de două ori după o accidentare. "Fiecare lucru cu care încearcă să mă prindă este o prostie! Să îți fie rușine, Chase Robinson!", a răbufnit actorul.

De Niro a dat-o şi el în judecată pe fosta asistentă

În faţa judecătorului, starul din Naşul nu a recunoscut decât că a făcut-o irascibilă, obraznică și răsfățată pe fosta lui asistentă. Nu avea cum să nege, de vreme ce avocaţii acesteia au prezentat instanţei o înregistrare audio. 

Robert De Niro, înregistrare audio: Nu îmi răspunzi la apeluri? Cum îți permiți? O să te dau afară. Ești istorie! Cum îți permiți? Cred că îți bați joc de mine, copil răsfățat! Cum îți permiți? Nu-mi răspunzi la apeluri, ești supărată, pentru că locuiești în Spania! 

Actorul îi cere şase milioane de dolari despăgubiri pentru că în loc să muncească se uita la filme şi folosea banii companiei în scop personal, spun actorul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Robert De Niro, proces cu scandal. Fosta asistentă îl acuză că o punea să îl scarpine pe spate şi să-i spele hainele. Cum se apără actorul