Antena Meniu Search
x

Român arestat în Italia, după ce a provocat un incendiu de vegetaţie soldat cu pagube uriaşe

Un român a fost arestat în Italia, zilele trecute, după ce a provocat un incendiu de vegetaţie soldat cu pagube uriaşe.

de Redactia Observator

la 15.08.2021, 07:15

Incendiul provocat de român s-a soldat cu pagube uriaşe
Incendiul provocat de român s-a soldat cu pagube uriaşe - Corriere TV
  • Românul acuzat că a provocat un incendiu de vegetaţie în Italia a fost încarcerat.

Italienii nu numai că trebuie să se lupte cu temperaturi-record şi cu incendii naturale de vegetaţie, însă au descoperit şi mai multe persoane care întreţin aceste incendii de vegetaţie şi, practic, pun umărul la crearea de pagube uriaşe.

Conform TG24 Sky, unul dintre cei acuzaţi că au provocat incendii de vegetaţie este un român care a acţionat în provincia Caserta. Sursa amintită precizează că incendiul provocat de român s-a apropiat periculos de oraşele Casapulla şi Caserta.

Românul acuzat că a provocat un incendiu de vegetaţie a fost încarcerat

Incendiul provocat de român a devenit atât de puternic, încât forţele de ordine au fost obligate să apeleze la avioane şi elicoptere pentru a menţine flăcările sub control.

Culmea este că românul este considerat un piroman recidivist, el mai provocând un astfel de incendiu în 2017. Din acest motiv s-a considerat că românul poate dezvolta un comportament periculos şi astfel a fost încarcerat în închisoarea din Santa Maria Capua Vetere, oraş cu aproximativ 32.000 de locuitori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Român arestat în Italia, după ce a provocat un incendiu de vegetaţie soldat cu pagube uriaşe