Antena Meniu Search
x

Român băgat în comă de doi conaționali, în Italia, după un scandal pornit de la consumul de alcool

Un român de 37 de ani este internat în comă la spitalul din Palermo, Italia, după ce a fost victima unui scandal izbucnit în noaptea de joi spre vineri.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 24.05.2020, 10:25

Românul a fost bătut de doi bărbați mai în vârstă
Românul a fost transportat cu elicopterul la un spital din Palermo - Agrigento Notizie
  • Românul a fost bătut de doi bărbați mai în vârstă.
  • Atacatorii au fost reținuți și sunt acuzați de comiterea mai multor infracțiuni.

Românul, a cărui identitate nu a fost dată publicității, ar fi fost bătut de doi conaționali, Constantin Toderiță, de 45 de ani, și Petru Poenaru, de 42 de ani.

Conform Agrigento Notizie, victima s-a aflat pe mâinile doctorilor de la două spitale diferite, înainte ca sâmbătă seara să fie transportat cu elicopterul la spitalul din Palermo, din cauza stării critice în care se află.

Ancheta polițiștilor a scos la iveală faptul că cei trei români au consumat mult alcool înainte de izbucnirea scandalului dintre ei.

Agresorii au tăbărât pe victimă cu pumnii și cu picioarele și l-au lovit inclusiv cu obiecte contondente, producându-i răni grave în special la nivelul capului.

Agresorii au fugit de la locul faptei, însă au fost prinși după câteva ore, în baza unor declarații ale martorilor.

Atacatorii încă aveau pe ei hainele pline de sângele victimei. Cei doi români au ajuns după gratii. Sunt acuzați de comiterea mai multor infracțiuni, inclusiv tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Român băgat în comă de doi conaționali, în Italia, după un scandal pornit de la consumul de alcool