Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Român din Italia condamnat pentru lovirea unui poliţist trimite alţi 3 poliţişti italieni în spital

Trei poliţişti italieni au fost bătuţi crunt de un român, în barul Ideal, de pe Via Vignolese, Modena. Unul dintre agenţi a suferit răni grave, având nevoie de aproape o lună de spitalizare. Ceilalţi doi au nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale.

de Cristian Ionescu

la 28.06.2019 , 15:57

Român din Italia condamnat pentru lovirea unui poliţist trimite alţi 3 poliţişti italieni în spital

Trei poliţişti italieni au fost bătuţi crunt de un român, în barul Ideal, de pe Via Vignolese, Modena. Unul dintre agenţi a suferit răni grave, având nevoie de aproape o lună de spitalizare.

Ceilalţi doi au nevoie de cinci zile de îngrijiri medicale. Românul nu este la prima faptă de acest fel, el fiind condamnat în trecut pentru lovirea şi rezistenţa în faţa unui poliţist.

Român din Italia condamnat pentru lovirea unui poliţist trimite alţi 3 poliţişti italieni în spital

Articolul continuă după reclamă

Trei ofițeri au fost răniți, unul dintre ei destul de grav, pentru au încercat să calmeze mânia unui cetățean român de 27 de ani, care intenţiona să-l bată pe un barman chinez.

Pe acelaşi subiect

Evenimentul a avut loc pe Via Vignolese, la barul Ideal, condus de un cetățean chinez de 28 de ani. Patronul a sunat la poliție, alarmat de faptul că românul în vârstă de 27 de ani, care era deja beat când a intrat în bar, a început să-l acuze că i-a luat 100 de euro.

O pretenție neîntemeiată, potrivit mărturiei barmanului și a unui prieten al românului, care a încercat în zadar să-l calmeze.

La sosirea poliției românul amenința proprietarul, aşa că agenții au intervenit atunci încercând tânărul s-a repezit spre chinez să-l lovească. În acel moment, românul şi-a dat frâu liber furiei, lovindu-i puternic pe poliţiştii care încercau să-l oprească.

Unul dintre poliţişti s-a prăbuşit inert la podea, lovit puternic în piept de român. Ceilalţi doi au fost loviţi şi ei, suferind răni serioase, însă pregătirea tehnică i-a ajutat să-l imobilizeze pe român, după o luptă de câteva minte.

Toţi trei poliţiştii au ajuns la spital pentru îngrijiri. Românul a fost transportat la secţie, unde s-a descoperit că tânărul a mai agresat un agent în trecut, fiind condamnat pentru vătămarea corporală şi rezistenţa împotriva unui funcţionat public, informează tvqui.it.

Românul va fi judecat din nou, fiind acuzat de violenţă, rezistenţa şi răniri aplicare unor funcţionari publici.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Român din Italia condamnat pentru lovirea unui poliţist trimite alţi 3 poliţişti italieni în spital