Antena Meniu Search
x

Român căutat în toată Italia, după ce și-a bătut iubita cu un butoi și apoi a dat foc casei

Un român în vârstă de 59 de ani este căutat în toată Italia după ce și-a snopit în bătaie iubita și a dat foc casei, pentru a sterge urmele. Din primele informații, bărbatul ar fi crezut că partenera sa a murit, în urma atacului violent.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 19.01.2020, 14:51

Un român în vârstă de 59 de ani este căutat în toată Italia după ce și-a snopit în bătaie iubita și a dat foc casei, pentru a sterge urmele. Din primele informații, bărbatul ar fi crezut că partenera sa a murit, în urma atacului violent.

Incidentul extrem de grav s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Carpenedolo din nordul Italiei.

Din motive necunoscute, românul și-a bătut crunt concubina, o femeie de 33 de ani din Ucraina, iar apoi a dat foc cu intenție locuinței, sperând că flăcările vor șterge urmele agresiunii și astfel nu va fi tras la răspundere.

Conform bresciatoday.it, bărbatul a lovit-o puternic pe victimă cu un butoi, lăsând-o în stare de inconștiență, înainte de a se face nevăzut.

Român căutat în Italia

Din fericire, un trecător a observat flăcările și a dat imediat alarma, iar femeia a fost salvată în timp util. Echipajele de urgență sosite la fața locului au găsit-o prăbușită la podea, într-o stare de semiconștiență care urmare a loviturilor primite.

"Mi-a dat pumni și picioare", a apucat femeia să le spună carabinierilor din Carpenedolo. Aceasta a fost transportat la Spitalul Civil din Brescia pentru tratament. Conform sursei citate, agresiunea a fost atât de intensă, încât victima va avea nevoie de o lună de recuperare.

Flăcările au distrus doar o parte din locuință, înainte de a fi stinse.

Românul de 59 de ani a fost dat în urmărire și este căutat în toată Italia. Nu este exclus ca bărbatul să fi părăsit țara între timp, ținând cont că localitatea Carpenedolo este aproape de granița cu Elveția.

"Și în luna aprilie s-a întâmplat ceva asemănător, a mărturisit o vecină, am auzit strigăte de ajutor care veneau din interiorul apartamentului. Soțul meu a urcat la etajul respectiv să vadă ce se întâmplă și a găsit o tânără îngrozită, în stare de șoc. A chemat carabinierii, dar, din câte știu eu, nu s-a mai făcut nimic, pentru că nimeni nu a depus vreo plângere", a declarat un vecin, potrivit Roitalianul, care citează giornaledibrescia.it.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Român căutat în toată Italia, după ce și-a bătut iubita cu un butoi și apoi a dat foc casei