Antena Meniu Search
x

Român dat dispărut de familie în Spania, găsit mort, înecat, în apele râului Arlanza. Principala ipoteză a anchetatorilor

Descoperire macabră în Spania, în zona unui pod vechi din Lerma, un oraș din comunitatea autonomă Castilia și León. Un român, pe care familia îl dăduse dispărut cu câteva ore în urmă, a fost găsit mort în apele râului Arlanza.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.10.2022, 11:17

Locul unde a fost găsit cadavrul românului
Român dat dispărut de familie în Spania, găsit mort, înecat, în apele râului Arlanza. Principala ipoteză a anchetatorilor - Foto Espínola via diariodeburgos.es

Garda Civilă investighează cauzele morții unui român care locuia în Villalmanzo, al cărui cadavru a apărut luni în apele râului Arlanza, la baza vechiului pod Lerma. 

În așteptarea rezultatelor autopsiei și ținând cont de faptul că trupul neînsuflețit nu prezenta urme de violență, totul sugerează că a fost vorba despre un accident nefericit. Cel mai probabil, românul a sfârșit prin înec sau ca urmare a rănilor suferite în urma căderii în gol de la apeductul Lermei până la albia râului, scriu jurnaliștii publicației diariodeburgos.es.

Românul avea o lovitură puternică în zona feței

Surse din anchetă au atras, totuși, atenția că bărbatul prezenta un traumatism puternic la nivelul feței, compatibil cu o lovitură de piatră după căderea de pe pod, deși nu exclud că ar putea fi vorba despre o lovitură anterioară. Autopsia va fi cea care va determina cauzele acelui traumatism. 

Pe acelaşi subiect

Ipoteza principală luată în calcul de anchetatori este aceea că, în drum spre casă, românul este posibil să se fi așezat să se odihnească pe parapetul podului vechi. 

De acolo ar fi căzut în râul Arlanza.

Potrivit mai multor martori, bărbatul a fost văzut pentru ultima dată în viață sâmbătă seară, în unele localuri din Lerma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Român dat dispărut de familie în Spania, găsit mort, înecat, în apele râului Arlanza. Principala ipoteză a anchetatorilor