Antena Meniu Search
x

Video Român din Italia, ars de viu după ce şi-a aprins ţigară lângă aparatul de oxigen. O întreagă aripă a unui spital din Sicilia, distrusă de flăcări

Un român, internat într-un spital din Sicilia, a murit după ce a făcut greşeala să-şi aprindă o ţigară în timpul unei ședințe de oxigenoterapie. O întreagă aripă a spitalului a fost închisă.

de Redactia Observator

la 30.03.2024, 20:35

Vezi și

Potrivit tgcom24.mediaset.it, românul a fost identificat drept Costică Brustureanu, un bărbat în vârstă de 53 de ani care locuia în Canicattì, în provincia Agrigento. Acesta era programat o şedinţă de oxigenoterapie, doar că la un moment dat şi-a dat masca de oxigen jos şi şi-a aprins o ţigară. A fost practic momentul în care a luat foc tot.

O întreagă aripă a spitalului, declarată inutilizabilă

Pompierii chemaţi de urgenţă la faţa locului a reuşit să-i evacueze la timp pe ceilalţi patru pacienţi care se aflau la şedinţa de oxigenoterapie, aceştia fiind transferaţi în secţia de Primiri Urgenţe. Pentru Costică Brustureanu nu s-a mai putut face nimic. Pompierii au găsit trupul carbonizat al bărbatului.

Incendiul a izbuncit la etajul 1 al spitalului "Fratelli Parlapiano" din Ribera. După stingerea focului, pompierii au declarat inutilizabilă o întreagă aripă a spitalului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Român din Italia, ars de viu după ce şi-a aprins ţigară lângă aparatul de oxigen. O întreagă aripă a unui spital din Sicilia, distrusă de flăcări