Antena Meniu Search
x

Un tânăr român s-a îndrăgostit de o fată pe Facebook și s-a dus după ea în Italia. După ce a văzut-o, bărbatul și-a tăiat venele

Un incident teribil s-a petrecut, miercuri, în localitatea italiană Vaglia (Firenze), unde un tânăr român de 33 de ani și-a tăiat venele.

Un roman si-a taiat venele dupa ce a fost refuzat de o fata din Italia, pe care o cunoscuse pe Facebook

Un incident teribil s-a petrecut, miercuri, în localitatea italiană Vaglia (Firenze), unde un tânăr român de 33 de ani și-a tăiat venele.

Potrivit presei locale, bărbatul locuiește în Spania, dar a venit până în Italia pentru a vedea o tânără româncă pe care o cunoscuse pe Facebook și de care se pare că s-a îndrăgostit.

Însă, femeie se pare că nu i-a împărtășit sentimentele și l-a refuzat, motiv pentru care bărbatul a decis să-și taie venele.

„Refuzat de fată, a recurs la un act anormal de auto-leziune, încercând să-și taie venele. Unii trecători au observat bărbatul căzut la pământ și au anunțat poliția”, se arată într-un comunicat al carabinierilor.

Românul a fost transportat la spitalul Careggi din Firenze unde se află internat și în prezent și este ținut sub observație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Un tânăr român s-a îndrăgostit de o fată pe Facebook și s-a dus după ea în Italia. După ce a văzut-o, bărbatul și-a tăiat venele