Antena Meniu Search
x

Un român din Italia a tras cu carabina airsoft într-un patron, supărat de prețurile mari din magazin

Un român din Italia a tras cu carabina airsoft într-un patron de magazin din Roma, supărat de prețurile mari. El a fost prins de polițiști și e acuzat de tentativă de omor.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 27.06.2019, 17:29

Românul cu carabnina airsoft în magazinul din Roma
Un român furios pe prețurile din magazin a tras cu carabina airsoft într-un patron din Roma - Carabinierii din Roma

Un român din Italia a tras cu carabina airsoft într-un patron de magazin din Roma, supărat de prețurile mari. El a fost prins de polițiști și e acuzat de tentativă de omor.

Românul de 46 de ani a intrat în magazinul din Roma, de pe strada Via Acquaroni, în Torre Gaia. A luat câteva produse și, când s-a dus să le plătească, s-a luat la ceartă cu patronul, un tânăr de 34 de ani din Bangladesh.

Românul a susținut că prețurile sunt prea mari, iar confruntarea verbală dintre cei doi a devenit violentă. Înfuriat, românul a plecat și s-a întors cu o carabină cu aer comprimat.

Potrivit ziarului Il Secolo d’Italia, bărbatul a tras de două ori: o dată în direcția patronului, dar nu l-a nimerit. Al doilea foc a nimerit în schimb cântarul magazinului, care a fost avariat.

Patronul magazinului și-a făcut curaj și a încercat să-l dezarmeze pe român. A urmat o luptă corp la corp, dar clientul a reușit să se elibereze și a fugit.

Alertați, polițiștii italieni au reușit să afle domiciliul românului, unde au găsit și carabina airsoft, pe care au confiscat-o. Bărbatul de 46 de ani a fost încătușat și acuzat de tentativă de omor și vătămare corporală, spune La Cronaca di Roma.

Un video care include camere de supraveghere de la incident a fost difuzat de Carabinierii din Roma.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânărul patron a primit îngrijiri medicale pentru o rană la picior și numeroase zgârieturi, care i-au fost provocate în timpul luptei corp la corp cu românul. Agresorul a fost încarcerat la închisoarea Regina Coeli din Roma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un român din Italia a tras cu carabina airsoft într-un patron, supărat de prețurile mari din magazin