Antena Meniu Search
x

Român din Italia, condamnat la 16 ani de închisoare după o crimă înfiorătoare

Un român din Italia a fost condamnat la 16 ani de închisoare după ce și-a ucis un compatriot, în urma unui conflict spontan. În prima instanță, bărbatul primise 20 de ani de detenție.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 19.12.2019, 21:41

Gheorghiță Tudorache, un român din Italia a fost condamnat la 16 ani de închisoare după ce și-a ucis un compatriot, în urma unui conflict spontan. În prima instanță, bărbatul primise 20 de ani de detenție.

Crima înfiorătoare a avut loc pe data de 15 septembrie 2019. Cei doi români s-au luat la ceartă, din motive necunoscute, în parcarea subterană a unui mall din Roma, iar lucrurile au degenerat rapid.

Gheorghiță Tudorache, în vârstă de 44 de ani, i-a înfipt o sticlă în gât lui Mihai Condrat, pe care l-a lăsat într-o baltă de sânge. Atacul a fost atât de violent, încât victima a fost găsită de polițiști cu sticla încă înfiptă în trup.

Român din Italia, condamnat la închisoare

Potrivit sky.it, cei doi erau beți în momentul în care s-a produs tragedia. Echipajele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru Mihai, deoarece hemoragia a fost intensă. Acesta nu avea un domiciliu stabil și își petrecea zilele pe străzi.

Atacatorul a fugit imediat de la fața locului, dar a fost depistat și prins la scurt timp de polițiștii din Roma.

Conform sursei citate, individul tocmai fusese eliberat din închisoare după ce a petrecut 23 de luni după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Român din Italia, condamnat la 16 ani de închisoare după o crimă înfiorătoare