Antena Meniu Search
x

Un român care a jefuit-o pe actrița Gina Lollobrigida, prins din întâmplare de polițiștii italieni

Un român de 33 de ani, stabilit la periferia Romei, capitala Italiei, a fost reținut și este acuzat de comiterea mai multor infracțiuni, inclusiv că a jefuit-o pe celebra actriță Gina Lollobrigida (92 de ani).

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 02.04.2020, 16:40

Actrița Gina Lollobrigida are 92 de ani
O parte din bunurile furate de român de la Gina Lollobrigida - Roma Today
  • Un român care a jefuit-o pe actrița Gina Lollobrigida, prins din întâmplare de polițiștii italieni
  • Românul riscă ani grei de închisoare, fiind acuzat de comiterea mai multor infracțiuni

Un român de 33 de ani, stabilit la periferia Romei, capitala Italiei, a fost reținut și este acuzat de comiterea mai multor infracțiuni, inclusiv că a jefuit-o pe celebra actriță Gina Lollobrigida (92 de ani).

Românul a fost prins din întâmplare de polițiștii italieni, după un apel al iubitei sale care l-a acuzat că a dezvoltat un comportament violent în starea de izolare impusă ca măsură de combatere a pandemiei de coronavirus.

Conform Roma Today, femeia a solicitat intervenția de urgență a polițiștilor și se afla în afara locuinței în momentul în care aceștia au ajuns la fața locului.

Tânăra l-a dat de gol pe iubitul ei, spunându-le polițiștilor inclusiv că acesta deține trei pistoale.

Oamenii legii l-au deposedat de armament pe român și au descoperit că cel puțin una dintre arme era deținută în mod ilegal.

Însă polițiștii au avut un adevărat șoc când au descoperit în locuința respectivă un adevărat arsenal de obiecte de valoare ce purtau semnătura actriței Gina Lollobrigida.

Vorbim despre ceasuri de mână extrem de valoroase, numeroase bijuterii, stilouri de argint, timbre extrem de rare, statuete, monede rare și alte bunuri de valoare.

Luat la întrebări în legătură cu bunurile respective, românul le-a spus polițiștilor că le-a primit de la actriță, drept cadou, în perioada septembrie 2019 - martie 2020, când a executat mai multe lucrări la casa artistei.

Gina Lollobrigida a precizat însă că nici vorbă să-i ofere românului asemenea cadouri, astfel că bărbatul a ajuns după gratii.

Culmea este că actrița nici nu observase dispariția bunurilor, astfel că ea nu depusese plângere până acum.

Românul riscă ani grei de închisoare, fiind acuzat de mai multe infracțiuni precum furt, violarea domiciliului, violență domestică și deținere ilegală de arme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un român care a jefuit-o pe actrița Gina Lollobrigida, prins din întâmplare de polițiștii italieni