Antena Meniu Search
x

Român, lovit mortal pe centura Budapestei. Şoferul a fugit, iar cel puţin 40 de maşini au trecut peste el fără să oprească

Tragedie pentru un român, departe de casă. Bătrânul de 92 de ani a fost lovit de o maşină pe o autostradă de centură din jurul Budapestei. Microbuzul în care se afla oprise la o benzinărie, timp în care acesta coborâse şi se îndreptase spre autostrada intens circulată.

de Redactia Observator

la 02.05.2023, 13:39

Vezi și

Un turist român în vârstă de 92 de ani a murit pe șoseaua de centură M0 din jurul Budapestei. Bărbatul călătorea într-un microbuz care s-a oprit la o benzinărie, relatează RTL News. Zeci de mașini au trecut pe lângă bărbat, fără a se opri pentru a-i acorda vreun ajutor. 

Accidentul a avut loc duminică seară. Se pare că românul coborâse dintr-un autocar turistic și mergea pe jos în mijlocul autostrăzii cu mai multe benzi când a fost lovit. Șoferul mașinii de culoare argintie (probabil tot un străin) nu l-a ajutat după accident, iar timp de 20 de minute după producerea impactului nimeni nu a oprit traficul, astfel că cel puțin 40 de mașini au trecut peste cadavrul bărbatului, relatează RTL News, potrivit Mediafax.

Un martor al accidentului a văzut momentul în care bătrânul a fost lovit şi apoi peste cel puţin 10 maşini care şi-au continuat drumul, ignorând trupul neînsufleţit al omului, întins pe şosea. A renunţat ulterior să mai numere. Poliția a găsit rămășițe umane şi la o jumătate de kilometru depărtare, în urma tragediei. Poliția îi caută pe acești automobiliști, precum și pe șoferul care a fugit de la locul accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Român, lovit mortal pe centura Budapestei. Şoferul a fugit, iar cel puţin 40 de maşini au trecut peste el fără să oprească