Român mort într-un BMW răsturnat pe câmp, în Franța. Șoferul s-a evaporat înainte să vină polițiștii

De Cosmin Stăniloiu.
Publicat: 27.09.2020, 12:11.
Actualizat: 27.09.2020, 14:08

Un român a murit într-un BMW răsturnat pe câmp, în Franța. Șoferul s-a evaporat înainte să vină polițiștii, alți trei oameni au fost răniți.

Accident mortal

Polițiștii și salvatori au găsit BMW-ul răsturnat în afara șoselei și un român mort pe bancheta din spate

RL / Pierre Heckler

Un tragic accident rutier s-a produs sâmbătă seara, la intrarea în Volstroff. Șoferul unui BMW, înmatriculat în Franța, a pierdut controlul vehiculului său pe drumul departamental 2 bis.

La bordul boliduli puternic, cinci persoane, toate de naționalitate est-europeană și cazate la campingul Mirabelle din Volstroff. Ieșirea extrem de violentă de pe drum a fost fatală pentru unul dintre ei.

Citește și:

E vorba despre un pasager de treizeci și ceva de ani, inconștient la sosirea serviciilor de urgență și extras de pompieri din autotrism, scrie Republicain Lorrain. În ciuda eforturilor salvatorilor, bărbatul, de origine română, a murit pe loc chiar înainte de a fi transferat la spital.

Alți trei pasageri, cu diverse răni, au fost transportați la spitalul regional din Thionville. Un al cincilea individ, care se presupune că era șoferul, s-a evaporat înainte de sosirea jandarmilor.

Circumstanțele exacte ale accidentului nu sunt încă cunoscute. Teza vitezei excesive este avansată de polițiști, a căror anchetă e îngreunată de faptul că niciunul dintre răniții duși la spital nu vorbește franceză.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.