Antena Meniu Search
x

Român mort într-un BMW răsturnat pe câmp, în Franța. Șoferul s-a evaporat înainte să vină polițiștii

Un român a murit într-un BMW răsturnat pe câmp, în Franța. Șoferul s-a evaporat înainte să vină polițiștii, alți trei oameni au fost răniți.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 27.09.2020, 14:08

  • Alți trei oameni din BMW au fost răniți grav.
  • Niciunul dintre supravețuitori nu vorbește franceză, anchetatorii nu știu încă ce s-a întâmplat.

Un tragic accident rutier s-a produs sâmbătă seara, la intrarea în Volstroff. Șoferul unui BMW, înmatriculat în Franța, a pierdut controlul vehiculului său pe drumul departamental 2 bis.

La bordul boliduli puternic, cinci persoane, toate de naționalitate est-europeană și cazate la campingul Mirabelle din Volstroff. Ieșirea extrem de violentă de pe drum a fost fatală pentru unul dintre ei.

E vorba despre un pasager de treizeci și ceva de ani, inconștient la sosirea serviciilor de urgență și extras de pompieri din autotrism, scrie Republicain Lorrain. În ciuda eforturilor salvatorilor, bărbatul, de origine română, a murit pe loc chiar înainte de a fi transferat la spital.

Alți trei pasageri, cu diverse răni, au fost transportați la spitalul regional din Thionville. Un al cincilea individ, care se presupune că era șoferul, s-a evaporat înainte de sosirea jandarmilor.

Circumstanțele exacte ale accidentului nu sunt încă cunoscute. Teza vitezei excesive este avansată de polițiști, a căror anchetă e îngreunată de faptul că niciunul dintre răniții duși la spital nu vorbește franceză. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Român mort într-un BMW răsturnat pe câmp, în Franța. Șoferul s-a evaporat înainte să vină polițiștii