Antena Meniu Search
x

Român de 23 de ani, găsit mort într-o mașină în Italia, după o supradoză de heroină

Un român de 23 de ani a fost găsit mort într-o mașină parcată într-o localitate din Italia. Tânărul ar fi murit în urma unei supradoze de heroină, spun anchetatorii.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 30.11.2019, 17:34

Mașina în care a fost găsit mort românul în Italia
Un român a fost găsit mort în Italia, într-o mașină, după o doză de heroină - Il Resto del Carlino

Un român de 23 de ani a fost găsit mort într-o mașină parcată într-o localitate din Italia. Tânărul ar fi murit în urma unei supradoze de heroină, spun anchetatorii.

Cadavrul românului a fost descoperit vineri după-amiază de un prieten. Era într-o mașină Audi, parcată în spatele unei benzinării din localitatea Sacca, din nordul Italiei.

Trupul neînsuflețit zăcea acolo de câteva ore și nimeni nu l-a observat până când prietenul tânărului, alarmat de dispariție, a pornit în căutarea lui și a văzut mașina.

Chemați, polițiștii au intervenit și spun că trupul românului nu avea semne de violență. Potrivit ziarului Il Resto del Carlino, lângă el, în mașină a fost găsită o seringă. Anchetatorii spun că, cel mai probabil, tânărul a murit în urma unei supradoze de heroină.

Telefonul românului a fost luat de anchetatori, care încearcă să afle dacă în agendă este și numărul traficantului care i-a furnizat drogurile. Tânărul de 23 de ani era stabilit în Italia, în localitatea Mirandola.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Român de 23 de ani, găsit mort într-o mașină în Italia, după o supradoză de heroină