Antena Meniu Search
x

Un român a fost prins de opt ori la volan, fără permis, în Italia. Până la urmă, l-au arestat

Un român a fost prins de opt ori la volan, fără permis, în Italia. Până la urmă, l-au arestat şi i-au confiscat şi maşina, care nu era a lui.

Românul are 31 de ani
Un român a fost prins de opt ori la volan, fără permis, în Italia. Până la urmă, l-au arestat - Observator.tv

Un român a fost prins de opt ori la volan, fără permis, în Italia. Până la urmă, l-au arestat şi i-au confiscat şi maşina, care nu era a lui.

Duminică seara, un echipaj de poliţie a oprit la Pistoia un Alfa Romeo 156, dar şoferul a încercat să fugă şi a accelerat când a văzut semnele agenţilor. A urmat o urmărire scurtă, şoferul rătăcindu-se pe o străduţă îngustă, de unde nu a mai putut ieşi.

Şoferul e un român în vârstă de 31 de ani care a fost prins a opta oară la volan fără să aibă permis. Şi asta pentru că, deşi a dat de mai mute ori examenul pentru carnetul de conducere, nu a reuşit să îl ia niciodată.

Maşina românului nu era proprietatea lui şi a fost confiscată. Poliţiştii au descoperit că nu avea revizie tehnică şi nici asigurare plătită.

În pus, şoferul recidivist a fost arestat şi acuzat de conducere fără permis, conducere a unei maşini fără inspecţie tehnică, sustragere de la controlul poliţiei şi fugă de la locul infracţiunii. El a primit şi o amendă de 8.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Un român a fost prins de opt ori la volan, fără permis, în Italia. Până la urmă, l-au arestat