Antena Meniu Search
x

Român reţinut în Italia, în noaptea de Anul Nou, după ce s-a luat la bătaie cu partenera lui de viaţă

Un român de 42 de ani a fost reţinut la Pavullo nel Frignano, în Italia, în noaptea de Anul Nou, după ce s-a luat la bătaie cu partenera lui de viaţă, o basarabeancă de 54 de ani.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 01.01.2021, 15:03

Românul implicat în acest caz are 42 de ani
Românul a sărit să-i bată pe carabinieri - La Pressa
  • Românul implicat în acest caz are 42 de ani.
  • Românul trăieşte în Italia alături de o basarabeancă de 54 de ani.

Carabinierii au intervenit la apartamentul în care stau cei doi, după ce vecinii acestora au reclamat zgomote infernale provenite din zona respectivă.

Conform La Pressa, iritat de apariţia carabinierilor, românul a sărit să-i bată şi i-a ameninţat. De altfel, acesta a şi fost motivul pentru care bărbatul a fost reţinut.

Ancheta a scos la iveală că, pe fondul consumului excesiv de alcool, între român şi partenera lui de viaţă a izbucnit un conflict spontan.

Românul, pus sub acuzare

Românul a atacat-o pe femeie, lovind-o la nivelul capului şi al feţei, iar aceasta a ripostat şi l-a lovit cu un obiect contondent în zona capului, provocându-i o rană urâtă.

Momentan, românul a fost pus sub acuzare doar pentru comiterea infracţiunii de opunere de rezistenţă la reţinere, însă ancheta continuă, urmând să se stabilească dacă femeia depune plângere sau nu împotriva bărbatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Român reţinut în Italia, în noaptea de Anul Nou, după ce s-a luat la bătaie cu partenera lui de viaţă