Antena Meniu Search
x

Un român a fost ucis în bătaie într-o casă din Spania, după Revelion

Un român a fost ucis în bătaie în Spania, în prima zi a anului, după Revelion. Principalii suspecți sunt alți doi români, care au fost arestați.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 02.01.2020, 18:08

Casa în care a fost ucis românul în Spania
Un român a fost ucis în bătaie în Spania, la Frailes, de alți doi români, în prima zi a anului - Hora Haen

Un român a fost ucis în bătaie în Spania, în prima zi a anului, după Revelion. Principalii suspecți sunt alți doi români, care au fost arestați.

Crima a fost comisă într-o casă din localitatea Frailes din sudul Spaniei, unde românul locuia. Bărbatul de 41 de ani era muncitor sezonier, venit în Peninsula Iberică pentru a culege măsline.

Conform ziarului Andalucia Informacion, poliția spaniolă a fost alertată de incident după ora 19.30 (ora României 20.30), pe 1 ianuarie. Doi români, de 18 și 33 de ani, au fost arestați sub acuzația de crimă.

Ce spun polițiștii spanioli

Potrivit anchetatorilor, ei l-au bătut pe bărbat până la moarte. Cei doi, care lucrează și ei ca sezonieri la cules măsline, nu locuiau în acea casă. Echipa de investigație bănuiește că agresorii au venit în vizită, pentru a petrece Revelionul și a izbucnit un conflict.

Anchetatorii mai spun că pe trupul românului sunt doar urme de lovituri, nu și ale unor arme albe, semn că a murit după ce a fost bătut. Polițiștii din Guardia Civil așteaptă și rezultatele autopsiei, pentru a le confirma ipoteza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Un român a fost ucis în bătaie într-o casă din Spania, după Revelion