Antena Meniu Search
x

O româncă de 20 de ani a înjunghiat o altă tânără în Italia, rivala în dragoste a mamei sale

O româncă de 20 de ani a înjunghiat de mai multe ori o tânără în Italia, care e, se pare, rivala în dragoste a mamei sale. Agresoarea a fost arestată pentru tentativă de crimă.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 08.03.2019, 23:35

Mașini de salvare și poliție în Italia
O româncă a înjunghiat o italiancă, rivala în dragoste a mamei sale - Facebook

O româncă de 20 de ani a înjunghiat de mai multe ori o tânără în Italia, care e, se pare, rivala în dragoste a mamei sale. Agresoarea a fost arestată pentru tentativă de crimă.

Românca a comis atacul sângeros dimineață, în orașul Ischitella, în jurul orei locale 08.00.

Și-a așteptat victima, o italiancă de 36 de ani, Patrizia Martella, la intrarea în blocul în care aceasta locuia. Martorii spun că a urmat o ceartă între cele două. Motivul scandalului nu e cunoscut, deocamdată, dar potrivit ziarului Il Resto del Gargano, mama româncei este iubita fostului soț al italiencei.

La un moment dat, românca de 20 de ani a atacat-o pe cealaltă tânără cu un cuțit de bucătărie. Patrizia Martella a fost înjunghiată de mai multe ori în abdomen, iar două dintre răni au fost foarte grave.

Românca, arestată cu hainele pline de sânge

Vecinii au fost cei care au dat alarma, iar tânăra italiancă a fost dusă la spital în stare foarte gravă, unde a fost operată.

Românca în schimb a fugit, dar a fost prinsă ulterior de carabinieri. Când a fost dusă la secție, purta încă hainele pline de sânge. Cuțitul cu care a atacat-o pe italiancă a fost aruncat pe stradă de tânăra de 20 de ani. Polițiștii l-au găsit la mică distanță de imobilul unde a avut loc incidentul.

Anchetatorii încearcă să afle cauzele atacului comis de româncă. Italianca este divorțată și este mamă a doi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O româncă de 20 de ani a înjunghiat o altă tânără în Italia, rivala în dragoste a mamei sale