Antena Meniu Search
x

Video Româncă arestată în timpul funerariilor lui Silvio Berlusconi. A fost săltată de carabinieri chiar la începutul ceremoniei din Catedrala Duomo

O româncă a fost arestată, ieri, în Piazza Duomo din Milano, în timpul funerariilor fostului premier italian Silvio Berlusconi. Potrivit publicației Il Giorno, tânăra de 21 de ani a fost săltată de carabineri când ceremonia din catedrală tocmai începuse.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.06.2023, 14:03

Vezi și

Românca a fost arestată puțin după ora 15.00.

Înainte de asta, polițiștii o observaseră cum urmărea atent persoanele care se aflau în zona Corso Vittorio Emanuele. Tânăra a intrat apoi într-un fast-food aflat în Galeria Fontana, iar la etajul doi s-a apropiat de un băiat de 18 ani, arătându-i o hârtie pe care era scris un text neinteligibil. Femeia a acoperit apoi cu foaia telefonul mobil al adolescentului, reușind astfel să i-l fure. Polițiștii au blocat imediat hoața și i-au returnat victimei telefonul mobil. 

Românca, arestată în timpul funerariilor lui Berlusconi

Românca este cunoscută oamenilor legii pentru fapte precum furt, comercializare de bunuri sustrase și nerespectarea măsurilor impuse de autorități. Ea primise acum mai bine de o lună interdicția de a intra în centrul istoric al orașului Milano.

Pe acelaşi subiect

În urma jafului, tânăra de 21 de ani a fost arestată și va trebui să răspundă în fața justiției pentru faptele de care este acuzată.

Italia şi-a luat adio de la "Il Cavaliere"

Italia şi-a luat ieri adio de la Silvio Berlusconi. 20.000 de oameni s-au adunat la Milano pentru funeraliile de stat, la care a asistat întreaga conducere politică a ţării şi mai mulţi lideri mondiali. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cortegiul funerar a fost primit cu aplauze şi scandări în Piaţa Domului din Milano, plină ochi de oameni care l-au admirat pe Silvio Berlusconi. 2.300 dintre ei au reuşit să intre în catedrală, alături de rudele magnatului, de premierul Meloni, miniştri plus preşedintele Matarella.

Şi din străinătate au venit mulţi lideri politici, printre care Viktor Orban, emirul Qatarului şi ministrul turc de Externe. 

Berlusconi a fost condus pe ultimul drum şi de rivalii din fotbal, precum preşedintele lui Juventus. Iar conducerea clubului Internazionale a trimis o coroană de flori. De altfel, piaţa a fost plină de fani ai echipelor lui de suflet, AC Milan şi Monza. 700 de jurnalişti au fost acreditaţi pentru acest eveniment. Pe lângă ei, oameni simpli veniţi şi de la o mie de kilometri distanţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Româncă arestată în timpul funerariilor lui Silvio Berlusconi. A fost săltată de carabinieri chiar la începutul ceremoniei din Catedrala Duomo