Antena Meniu Search
x

Româncă cercetată în Italia pentru implicare în traficul de droguri

O româncă de 31 de ani este cercetată penal în Italia, fiind acuzată de implicare în traficul de droguri.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 09.06.2020, 16:56

Gruparea era condusă de mai mulți sârbi
Românca făcea parte dintr-o grupare de traficanți de droguri - Il Gazzettino
  • Românca făcea parte dintr-o grupare condusă de sârbi.
  • 17 persoane sunt vizate, în total, de anchetă.

Românca, identificată drept A. V. N., are 31 de ani, locuiește în Altavilla, însă este bănuită că face parte dintr-o grupare de traficanți de droguri care acționează în special în Vicenza.

Conform Il Gazzettino, gruparea era una condusă de sârbi, Ivan Tasic, Miro Petkovic, Nikola Vuckovic și Pero Milojevic fiind deja reținuți în acest caz.

Oamenii legii au efectuat mai multe percheziții și au ridicat cantități însemnate de droguri, în special marijuana, dar și trei autoturisme de lux și 10.000 de euro cash.

Ancheta a scos la iveală că drogurile erau aduse din Spania și depozitate în mai multe garaje, înainte de a fi comercializate.

Drogurile erau vândute în special în apropierea unor unități de învățământ, dar și a unor zone frecventate de adolescenți și copii.

Ivan Tasic a fost prins încă din decembrie anul trecut, când avea asupra sa 9,6 kilograme de marijuana, 4.000 de euro cash și materiale speciale pentru împachetarea drogurilor.

Pero Milojevic și Stanoje Savic, un alt sârb implicat în dosar și plasat în arest la domiciliu la momentul actual, au fost prinși în urmă cu o lună, când aveau asupra lor 77,5 kilograme de marijuana.

În total, 17 persoane sunt vizat de ancheta, procurorii mai ridicând, în urma perchezițiilor, marijuana, cannabis, 22 de telefoane mobile, sume importante de bani, trei cântare, un computer, 20 de cartele reîncărcabile, materiale pentru ambalarea drogurilor și diferite înscrisuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Româncă cercetată în Italia pentru implicare în traficul de droguri