Antena Meniu Search
x

Video Româncă de 36 de ani, arestată după "lovitura" de milioane de euro de la Piaget Paris: îmbrăcată la patru ace, a jefuit magazinul de lux şi s-a făcut nevăzută

O româncă de 36 de ani a fost arestată în Franţa pentru jaful anului. Femeia face parte dintr-o bandă care a furat bijuterii în valoare de 10 milioane de euro, în urmă cu două luni, din centrul Parisului. Clipurile filmate la momentul respectiv arătau cum hoţii au intrat înarmaţi şi îmbrăcaţi la costume şi au plecat cu prada fără a trage un foc de armă. Românca era cameristă în regiunea Ile de France şi fusese deja condamnată în lipsă la doi ani şi jumătate de închisoare pentru un jaf similar petrecut în 2014. 

de Redactia Observator

la 07.10.2023, 22:02

Vezi și

Jaf de milioane ziua în amiaza mare, chiar în centrul Parisului. Ţinta: un magazin de bijuterii de lux care a mai fost prădat şi în urmă cu câteva luni. Magazinul de ceasuri şi bijuterii de lux Piaget, situat pe Rue de la Paix din centrul Parisului, a fost jefuit la începutul lunii august, la ora prânzului, de trei persoane care au reuşit să fugă având asupra lor obiecte a căror valoare totală a fost estimată între 10 milioane şi 15 milioane de euro, au anunţat surse din Poliţia şi Parchetul din capitala Franţei, informează AFP.

Cine sunt hoţii, filmaţi de martori

Doi bărbaţi şi o femeie sunt autorii jafului care a avut loc la câteva sute de metri de Ministerul francez al Justiţiei, puţin înainte de ora 14:00, în prezenţa clienţilor. După ce i-au ameninţat pe angajaţi cu o armă de foc, cei trei au dispărut cu ajutorul unor motocicletele şi au luat cu ei bijuterii estimate între 10 şi 15 milioane de euro.

Imaginile filmate de un trecător arată cum bărbaţii îmbrăcaţi în costume elegante se îndepărtează calm de la locul faptei. În ultimii ani, mai multe magazine şi buticuri celebre au fost jefuite de bande înarmate, chiar în centrul capitalei franceze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Româncă de 36 de ani, arestată după "lovitura" de milioane de euro de la Piaget Paris: îmbrăcată la patru ace, a jefuit magazinul de lux şi s-a făcut nevăzută