Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Româncă fotomodel provoacă furie în Italia cu un dans filmat în furtuna ce a provocat victime. Reacția româncei

O româncă provoacă furie în Italia cu un dans în timpul unei furtuni. Îmbrăcată sumar, s-a dezlănţuit în Napoli, în timp ce oraşul era îndoliat. Un om a murit, iar vremea rea a provocat distrugeri masive. Imaginile cu fotomodelul român au fost preluate de multe publicaţii italiene.

de Redactia Observator

la 04.11.2018 , 23:20

O româncă provoacă furie în Italia cu un dans în timpul unei furtuni. Îmbrăcată sumar, s-a dezlănţuit în Napoli, în timp ce oraşul era îndoliat. Un om a murit, iar vremea rea a provocat distrugeri masive. Imaginile cu fotomodelul român au fost preluate de multe publicaţii italiene. Tânăra are, însă, o explicaţie pentru cei care o acuză de lipsă de respect faţă de poporul italian.

Pe o vreme cumplită, românca improvizează un dans al bucuriei în Napoli, oraş răvăşit de furtuni cum nu s-au mai văzut în ultimii ani. Tânăra de 29 de ani îşi arată trupul acoperit doar de un costum de baie provocator. Tocmai terminase o şedinţă foto, iar mama ei a filmat-o.

Imaginile au devenit virale în doar câteva ore, iar mulți italieni nu au ezitat să o critice. Aflată de la 15 ani în Peninsulă, unde este fotomodel şi designer vestimentar, românca a stârnit indignare. Presa şi numeroși internauţi au spus că gestul este unul nesăbuit, dat fiind că oraşul Napoli este lovit de furtuni violente, iar o persoană şi-a pierdut viaţa.

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Blamată de unii, dar admirată şi încurajată de alţii, românca a reuşit să ajungă cu mare uşurinţă în ziarele din peninsulă. Le-a răspuns însă italienilor pe pagina de Facebook, unde spune că ar trebui să fie ultima persoană acuzată de lipsă de empatie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Româncă fotomodel provoacă furie în Italia cu un dans filmat în furtuna ce a provocat victime. Reacția româncei