Antena Meniu Search
x

Româncă împuşcată mortal, de soţul italian, la Roma

Carmen Vernica, o româncă de 45 de ani, şi-a pierdut viaţa în cursul zilei de marţi, după ce a fost împuşcată mortal la Cave, în apropiere de Roma, Italia, chiar de soţul ei italian.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 07.05.2019, 18:21

Carabinierii ajunşi la faţa locului nu au putut să o salveze pe româncă
Românca şi soţul ei italian locuiau în această clădire - Il Messaggero

Carmen Vernica, o româncă de 45 de ani, şi-a pierdut viaţa în cursul zilei de marţi, după ce a fost împuşcată mortal la Cave, în apropiere de Roma, Italia, chiar de soţul ei italian.

Carmen era căsătorită de câţiva ani cu Antonio Brigida, de 59 de ani, un bărbat care lucra în domeniul transporturilor, dar şi ca voluntar pentru Crucea Roşie.

Românca a fost împuşcată de mai multe ori de soţul ei italian

Conform Il Messaggero, relaţia dintre cei doi se răcise în ultima perioadă şi se presupune că tragedia de marţi s-a produs după o discuţie în contradictoriu pe tema unei eventuale despărţiri.

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii susţin că femeia ar fi vrut să-l părăsească pe italian, dar acesta nu a acceptat varianta despărţirii. A scos pistolul, pe care îl deţinea legal, şi a împuşcat-o pe româncă de mai multe ori.

Vecinii au auzit împuşcăturile şi au sesizat forţele de ordine. Carabinierii ajunşi la faţa locului au găsit-o pe femeie moartă, într-o baltă de sânge, iar italianul încă mai ţinea pistolul în mână.

Între româncă şi soţul ei italian nu au mai existat episoade de violenţă domestică

Urmează ca ancheta condusă de un procuror din Tivoli să scoată la iveală motivul adevărat care a dus la producerea acestei tragedii.

Atât italianul, cât şi românca nu se aflau la prima căsnicie. Vecinii susţin că între ei nu se mai înregistraseră episoade de violenţă domestică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Româncă împuşcată mortal, de soţul italian, la Roma