Antena Meniu Search
x

Mărturia unui scoţian marcat de bătaia primită de la o româncă, supărată că nu stă să-i danseze în poală

Vasilica Despa, o româncă din Scoţia, a fost găsită vinovată pentru că şi-a bătut iubitul, după ce bărbatul a refuzat un dans în poală din partea Vasilicăi.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 05.05.2019, 14:43

Mărturia unui scoţian marcat de bătaia primită de la o româncă, supărată că nu stă să-i danseze în poală

Vasilica Despa, o româncă din Scoţia, a fost găsită vinovată pentru că şi-a bătut iubitul, după ce bărbatul a refuzat un dans în poală din partea Vasilicăi.

Românca ar fi fost beată în momentul în care a încercat să-i danseze lasciv iubitului ei, însă scoţianul nu tolerează alcoolul, aşa că a refuzat-o pe româncă, declanşându-i acesteia un comportament neprevăzut.

Vasilica, o româncă din Scoţia şi-a bătut iubitul pentru că n-a stat la dans în poală

Vasilica Despa, în vârstă de 44 de ani, a fost găsită vinovată de curtea din Perth, urmând ca româncei să-i fie comunicată sentinţa în scurt timp. Ea l-a lovit în faţă, cu pumul, în mod repetat pe iubitul ei scoţian, după ce bărbatul a refuzat să stea la un dans în poală început de româncă.

Pe acelaşi subiect

Scoţianul s-a baricadat în dormitor şi a sunat la poliţie pentru ajutor, fiind nevoie de 2 poliţişti pentru a o imobiliza pe Vasilica.

Românca l-a bătut cu pumnii şi picioarele, i-a spart farfurii în cap

Scoţianul a mărturisit în instanţă că românca l-a bătut crunt, dar că nu a încercat să o lovească, preferând să încaseze zeci de lovituri, decât să dea într-o femeie. În schimb, a sunat la Poliţie. Vasilica nu s-a lăsat nici când iubitul ei vorbea la telefon cu poliţiştii, ea continuând să îl lovească cu pumnii şi picioarele peste tot corpul, dar mai ales în cap.

Românca i-a spart în cap şi o farfurie, pe care o luase de pe masa din sufragerie.

"Totul a fost minunat, până s-a apucat Vasilica de băut"

"A venit acasă de la serviciu la ora 15.15, ne-am simţit foarte bine amândoi, am făcut dragoste. Eram un om fericit şi credeam că ziua va fi una excelentă, asta până s-a apucat Vasilica de băut. Nu ştiu cât a băut, dar la un moment dat a venit lângă mine şi mirosea a alcool. Nu mi-a plăcut, dar nu am vrut să-i spun, aşa că m-am îndepărtat de ea, pe canapea. A venit din nou lângă mine. Eu m-am ridicat de pe canapea şi m-am aşezat pe un scaun", povesteşte cu amărăciune scoţianul, citat de mirror.co.uk.

Românca a dispărut la nu moment dat în dormitor, dar a revenit cu o surpriză.

"Vasilica a dispărut în dormitor și sa întors doar în lenjeria intimă, dansând lasciv, cu telefonul mobil dat pe muzică tare. S-a apropiat de mine, şoptindu-mi cuvinte la ureche. Mirosea teribil a alcool, a trebuit să iau o decizie. Când a început să-mi danseze în poală am refuzat-o, am rugat-o să se oprească. Atunci m-a lovit cu pumul în faţă. Apoi m-a scuipat, a încercat să mă lovească între picioare şi apoi pur şi simplu s-a dezlănţuit asupra mea cu pumnii şi picioarele", a precizat scoţianul în declaraţia din instanţă.

"Nu era Vasilica pe care o ştiam"

Scoţianul precizează că iubita sa s-a transformat în câteva secunde într-un monstru, iar femeia de care se îndrăgostise nu mai semăna cu femeia dezlănţuită şi violentă din faţa lui.

"Am luat o decizie cu privire la ce să fac. Nu era Vasilica pe care o știam. Am pus mâna pe telefon şi am sunat la Poliţie, iar ea mă lovea în continuare", a declarat scoţianul.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului s-au luptat cu Vasilica Despa, care era dezbrăcată complet de la brâu în sus. Într-un final, au reuşit să o trântească pe pat, unde au imobilizat-o.

Femeia urmează să-şi afle pedeapsa în scurt timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Mărturia unui scoţian marcat de bătaia primită de la o româncă, supărată că nu stă să-i danseze în poală