Antena Meniu Search
x

Românca înjunghiată în stradă de un infirmier în Italia, salvată de un polițist în afara serviciului

Românca înjunghiată în stradă de un infirmier, în  Salerno, a fost salvată de un polițist în afara serviciului. Tânăra de 38 de ani a fost lovită cu un cuțit de individul care i-a fost iubit. Agresorul a fost imobilizat de polițist.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 23.04.2019, 16:47

Polițiști italieni intervin la o urgență
O româncă înjunghiată în stradă de fostul iubit infirmier a fost salvată de un polițist italian - Trentino

Românca înjunghiată în stradă de un infirmier, în  Salerno, a fost salvată de un polițist în afara serviciului. Tânăra de 38 de ani a fost lovită cu un cuțit de individul care i-a fost iubit. Agresorul a fost imobilizat de polițist.

Scena violentă s-a consumat pe o stradă din estul orașului Salerno, din Italia. Românca de 38 de ani, care e chelneriță, a fost urmărită de infirmierul italian, care i-a fost iubit. Tânăra a decis însă de curând să pună capăt relației.

Individul de 63 de ani, care lucrează la un spital din oraș, și-a pierdut mințile când a văzut-o sărutându-se cu un alt bărbat. Infirmierul a continuat să o urmărească și, la un moment dat, a blocat mașina femeii și a atacat-o în stradă, spune ziarul local Notizie Audaci. Fostul iubit a înjunghiat-o în zona inimii, cu un cuțit de 35 de centimetri.

Mesajul polițistului salvator

La scenă a asistat un polițist italian, care era în afara serviciului. Ajutat de un alt bărbat, agentul a reușit să îl imobilizeze pe atacator. Apoi, după ce l-a predat colegilor polițiști, a acordat primul ajutor victimei, până la sosirea ambulanței. Incidentul a fost relatat pe Facebook chiar de polițist.

”Eram acolo când nenorocitul te-a înjunghiat, am jurat să mă pun în pericol ca să te salvez cât mai repede posibil. Împreună cu un bărbat l-am imobilizat pe cel care ți-a făcut rău și l-am predat poliției. Poate că ți-am salvat viața, poate nu. Am făcut tot posibilul, până la sosirea ambulanței, să îți tratez rănile. Sper din toată inima că vei supraviețui”, a scris polițistul, într-un mesaj pentru victimă.

Românca e la spital în stare foarte gravă. A fost operată de medici, dar prognosticul rămâne rezervat. Potrivit ilsussidiario.net, tânăra a avut o relație de 5 ani cu infirmierul care a atacat-o.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Românca înjunghiată în stradă de un infirmier în Italia, salvată de un polițist în afara serviciului