Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sfârşit tragic pentru o româncă din Italia! Ana Maria a murit în chinuri groaznice după o operaţie estetică într-o clinică din Milano

Ana Maria Crăciun, o româncă în vârstă de 36 de ani, care locuia în Italia, a murit în chinuri groaznice după o banală operaţie estetică.

de Redactia Observator

la 13.04.2018 , 12:23

O româncă a murit în chinuri groaznice, în braţele soţului, după o banală operaţie estetică în Italia - Il Giorno

Ana Maria Crăciun, o româncă în vârstă de 36 de ani, care locuia în Italia, a murit în chinuri groaznice după o banală operaţie estetică.

Românca a murit miercuri, 11 aprilie 2018, în locuinţa sa din Orzinuovi (Brescia), în braţele soţului ei.

Ana Maria Crăciun s-a operat pe 5 iulie 2017, într-o clinică din Milano, acolo unde medicul Mattia Colli, un chirurg în vârstă de 31 ani, i-a făcut o operaţie de liposucţie.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit procedurilor, operaţia de liposucţie constă în remodelarea unor părţi ale corpoului prin îndepărtarea unor depozite de grăsime.

Pe acelaşi subiect

Din nefericire, medicul care a operat-o pe Ana Maria a încălcat numeroase reguli şi astfel s-a ajuns ca tânăra româncă să treacă prin dureri cumplite, luni în şir.

Imediat după operaţia suferită în vara anului trecut, tânăra originară din Galaţi a început să se simtă rău, a suferit convulsii şi a avut febră.

Medicul estetician i-a interzis să meargă la spital chiar dacă avea dureri, astfel că româncă a stat acasă şi a suferit, iar după câteva luni a decis să vină în ţară.

A ajuns la o clinică din Bucureşti, acolo unde medicii au supus-o mai multor intervenţii, însă toate fără succes.

Medicii români au descoperit că suferea de 'fascită necrozantă', o boală provocată de o bacterie pe care a luat-o în spital.

Ana Maria s-a întors în Italia, alături de soţul ei, şi a fost internată în spitalul din Orzinuovi.

Din nefericire, miercuri, tânăra româncă a murit, iar medicii chemaţi de soţul ei nu au mai putut face nimic pentru a o readuce la viaţă, notează ilgiorno.it.

Poliţiştii italieni au declanşat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care Ana Maria şi-a pierdut viaţa şi îl consideră principal suspect pe medicul estetician care a operat-o.

Mattia Colli este cercetat pentru ucidere din culpă, iar poliţiştii chiar i-au percheziţionat apartamentul şi clinica în care acesta lucrează.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Ştiri externe » Sfârşit tragic pentru o româncă din Italia! Ana Maria a murit în chinuri groaznice după o operaţie estetică într-o clinică din Milano