Antena Meniu Search
x

Româncă găsită moartă la Veneto, în Italia, de invitaţii care veneau să-i sărbătorească ziua de naştere

O româncă a fost găsită moartă în casă de invitaţii care veneau să-i sărbătorească ziua de naştere, femeia suferind un atac vascular cerebral din cauza caniculei care a lovit Italia.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 28.06.2019, 17:40

Româncă găsită moartă la Veneto, în Italia, de invitaţii care veneau să-i sărbătorească ziua de naştere - Profi Media

O româncă a fost găsită moartă în casă de invitaţii care veneau să-i sărbătorească ziua de naştere, femeia suferind un accident vascular cerebral din cauza caniculei care a lovit Italia.

Pe o căldură de 38 de grade Celsius la umbră, mai multe decese au fost înregistrate în Italia, printre care şi mai mulţi români, toţi vârstnici.

Româncă găsită moartă la Veneto, în Italia, de invitaţii care veneau să-i sărbătorească ziua de naştere

O femeie a fost găsită fără viaţă în propria casă de invitaţii pe care îi chemase să-şi sărbătorească ziua de naştere. Invitaţii, care veniseră pregătiţi pentru o petrecere, au avut un şoc să o găsească pe femeie moartă, alertând imediat autorităţile, informează oggitreviso.it.

Din primele informaţii, românca ar fi suferit un Accident vascular cerebral (AVC), iar salvatorii n-au mai putut decât să constate decesul.

Mai multe persoane de naţionalitate română şi-au pierdut vieţile din cauza căldurii, în Italia, informează presa italiană. 

Un român a fost găsit decedat în Mozzecane, în zona Verona, tot din cauza unui accident vascular cerebral grav, declanşat de canicula de afară. De asemenea, un alt cetăţean român a fost găsit mort în maşină, la Riese, decesul acestuia fiind pus tot pe seama căldurii extreme.

În Italia s-au înregistrat şi 38 de grade Celsius la umbră, în ultimele zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Româncă găsită moartă la Veneto, în Italia, de invitaţii care veneau să-i sărbătorească ziua de naştere