Antena Meniu Search
x

Româncă rănită grav în Italia. A căzut de la o înălţime de şase metri

O româncă de 40 de ani din Jesi, Italia, a ajuns la spital în stare gravă după ce a căzut de la o înălţime de şase metri. Românca se afla în apartamentul în care locuia, la momentul producerii incidentului, şi a căzut de la balcon în curtea interioară a blocului.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 22.05.2019, 15:32

Românca va fi supusă unei operaţii delicate
Cu un astfel de elicopter a fost transportată românca la spital - Ancona Today

O româncă de 40 de ani din Jesi, Italia, a ajuns la spital în stare gravă după ce a căzut de la o înălţime de şase metri. Românca se afla în apartamentul în care locuia, la momentul producerii incidentului, şi a căzut de la balcon în curtea interioară a blocului.

Conform Ancona Today, incidentul s-a produs marţi dimineaţa. Femeia a căzut pe spate, iar zgomotul rezultat din impactul cu solul i-a îngrozit pe vecini.

Românca are nevoie de o operaţie delicată

Oamenii au sărit repede să vadă ce s-a întâmplat şi au chemat medicii în momentul în care au zărit-o pe româncă întinsă pe pământ.

Pe acelaşi subiect

Femeia a fost transportată cu elicopterul la un spital din Ancona şi a fost internată în comă.

Românca urmează să fie supusă unei intervenţii chirurgicale extrem de dificile. În funcţie de reuşita operaţiei medicii vor stabili şansele de supravieţuire.

Românca lucra ca îngrijitoare în Italia şi locuia cu soţul ei, dar era singură acasă în momentul în care s-a produs incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Româncă rănită grav în Italia. A căzut de la o înălţime de şase metri