Antena Meniu Search
x

Româncă încearcă să se sinucidă, salvată in extremis de bătrânul italian de care avea grijă

O româncă de 37 de ani, care muncea ca îngrijitoare în Italia, a vrut să se sinucidă weekendul trecut, în localitatea San Pietro Vernotico.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 01.07.2019, 15:49

Bătrânul a resuscitat-o pe românca ce îl avea în grijă
Românca a fost transportată de urgenţă la spital, iar medicii au repus-o pe picioare - La Gazzetta del Mezzogiorno

O româncă de 37 de ani, care muncea ca îngrijitoare în Italia, a vrut să se sinucidă weekendul trecut, în localitatea San Pietro Vernotico.

Femeia a suferit o dezamăgire în dragoste astfel că a aşteptat momentul în care a rămas singură în casă cu bătrânul de care avea grijă.

Bătrânul italian o salvează pe românca ce avea grijă de el

Conform La Gazzetta del Mezzogiorno, românca şi-a pregătit un cocktail de medicamente care ar fi avut rolul să-i pună capăt zilelor.

Din fericire, bătrânul de care avea grijă, deşi are 91 de ani, a avut suficientă prezenţă de spirit încât să-i salveze viaţa româncei.

Bătrânul a solicitat de urgenţă intervenţia unui echipaj medical, iar doctorii ajunşi la faţa locului au continuat cu succes manevrele de resuscitare.

Poliţiştii urmează să deschidă o anchetă pentru a stabili cu exactitate motivul care a împins-o pe fată să recurgă la gestul respectiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Româncă încearcă să se sinucidă, salvată in extremis de bătrânul italian de care avea grijă