Antena Meniu Search
x

O româncă şi-a găsit sosia la 3400 de kilometri, în Dubai. Bianca şi Lana seamănă izbitor

O buzoiancă şi o tânără stabilită în Dubai seamănă ca două picături de apă. S-au descoperit accidental, pe internet, s-au împrietenit, iar anul trecut s-au şi cunoscut. Un documentar care spune povestea lor a avut premiera zilele trecute.

Ana Constantin
de Ana Constantin

la 28.06.2020, 22:53

Sursa foto: Freedom Station Vezi și
  • Bianca şi Lana s-au cunoscut accidental pe Internet.
  • Între cele două tinere e o diferenţă de 7 ani.

Umăr la umăr, Bianca şi Lana sunt de greu de deosebit. Ochii, părul chiar şi zâmbetul par trase la indigo. Născute şi crescute la 3 mii 400 de kilometri distanţă, în familii şi culturi diferite, cele două seamănă izbitor. Până de curând, niciuna nu a ştiut de existenţa celeilalte.

Bianca Mihai: Nu semănăm doar fizic. Ea e pasionată de film, a făcut o facultate în sensul ăsta, are studii de cinematografie. Eu sunt pasionată de muzică şi actorie.

În vârstă de 18 ani, Bianca s-a născut şi a crescut în Buzău. Cu 7 ani mai mare, Lana este pe jumătate palestiniană, pe jumătate siriană crescută şi educată în Dubai. Asemănarea este atât de mare că până şi apropiaţilor le este greu să le deosebească.

Alexandra Danciu, fondator Freedom Station: Au fost momente în care echipa de producţie, în montaj, încurca pozele când era Lana dar de fapt era Bianca şi aşa mai departe.

Bianca şi Lana s-au cunoscut online cu 2 ani în urmă. Prietenii i-au trimis româncei un tutorial de machiaj în care apărea "dublura" ei din Asia. Curiozitatea a împins-o să o contacteze. 

Bianca Mihai: Ţin minte că primul lucru pe care ni l-am spus a fost: "Hei, eşti frumoasă!" A fost foarte fain!

Cele două au ţinut legătura online. Şi-au scris, au făcut schimb de fotografii şi au devenit rapid apropiate.

Jurnalist şi regizor, Alexandra Danciu le-a ajutat să se întâlnească. Stabilită  în Londra, românca a pus, de 2 ani, bazele unui proiect care prezintă lumii poveşti unice şi inspiraţionale.

A lor i-a plăcut atât de mult încât a finanţat din buget propriu deplasarea în Dubai. Documentarul "Twin Strangers - Another continent, another me" a fost lansat de o săptămână şi poate fi urmărit pe Youtube.

Alexandra Danciu, fondator Freedom Station: Se întâmplă destul de rar ca cineva să îşi găsească sosia şi să poată să o întâlnească. Cred că este o poveste emoţionantă şi ne-ar plăcea tuturor, cred eu să vedem dacă avem undeva pe altcineva cu aspect similar.

Cele două şi-au dat întâlnire şi în România şi speră să se revadă cât mai curând.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O româncă şi-a găsit sosia la 3400 de kilometri, în Dubai. Bianca şi Lana seamănă izbitor