Antena Meniu Search
x

Mobilizare extraordinară în Spania, după moartea a două românce! Oamenii au ieşit în stradă pentru a cere schimbarea legilor

Revoltă în Spania, după ce două românce au fost ucise de partenerii lor în mai puţin de 48 de ore. Zeci de oameni au ieşit în stradă pentru una dintre victime, omorâte de cel împotriva căruia obţinuse şi un ordin de restricţie.

Vezi și

Revoltă în Spania, după ce două românce au fost ucise de partenerii lor în mai puţin de 48 de ore. Zeci de oameni au ieşit în stradă pentru una dintre victime, cerând înăsprirea legii, pentru a evita astfel de tragedii.

Cu ochii înlăcrimaţi, românii şi spaniolii care au cunoscut-o pe Cristina Marin au ţinut un moment de reculegere în oraşul Lepe. Tânăra de 24 de ani obţinuse un ordin de restricţie împotriva iubitului violent. Sâmbătă, bărbatul cu care avea doi copii a ucis-o.

Fiicele Cristinei, în vârstă de doi, respectiv cinci ani, sunt acum într-un centru special. Mai multe familii din oraş s-au oferit să le înfieze.

O altă româncă a fost omorâtă, luni noapte, într-un oraş de lângă Madrid. Un trecător a găsit-o căzută în stradă şi a sunat la ambulanţă. Era lovită la cap şi, cel mai probabil, a murit pe loc. Principalul suspect este partenerul de viaţă al femeii, un bărbat de 59 de ani, care a și fost arestat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Mobilizare extraordinară în Spania, după moartea a două românce! Oamenii au ieşit în stradă pentru a cere schimbarea legilor