Antena Meniu Search
x

Patru români arestați în Spania pentru implicare în traficul cu droguri

Patru români au fost arestați în Spania, după o acțiune în forță a autorităților împotriva unei grupări specializate în traficul cu droguri.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 25.07.2020, 14:50

Acțiunea împotriva grupării de traficanți, începută în februarie
14 membri ai grupării de traficanți au fost arestați - La Informacion
  • Un român și trei românce au ajuns după gratii în acest caz.
  • În total, polițiștii spanioli au arestat 14 membri ai unei grupări de traficanți de droguri.

14 persoane au fost arestate în totalitate, în acest caz, iar printre cele 14 s-au regăsit patru români, respectiv un bărbat de 36 de ani și trei femei de 37, 28 și, respectiv, 46 de ani.

Conform La Informacion, au mai fost arestați doi columbieni, doi italieni, doi marocani și patru spanioli.

Ancheta a început în februarie, când un dependent de droguri a murit în Guardamar del Segura, provincia Alicante, iar polițiștii au decis să investigheze cazul în profunzime.

Astfel s-a aflat că traficanții de droguri din Guardamar del Segura și din Novelda erau alimentați cu marfă de cei din Madrid.

Pe 20 iulie, reprezentanții celor trei grupuri au organizat o întâlnire în Alicante, întâlnire în timpul căreia traficanții din Guardamar del Segura și din Alicante urmau să cumpere droguri de la traficanții din Madrid.

A fost organizat un flagrant în urmă căruia polițiștii au ridicat un kilogram de cocaină și 30.000 de euro cash, bani cu care urmau să fie cumpărate drogurile.

Șapte traficanți au fost reținuți în urma flagrantului din Alicante. Alte două persoane au fost reținute în aceeași zi, în Monovar și în Novelda, iar ceilalți cinci traficanți au fost reținuți o zi mai târziu, pe 21 iulie, în Guardamar del Segura.

Toate cele 14 persoane implicate în poveste au primit mandat de arestare preventivă. S-au adus acuzații de trafic de droguri și constituire a unui grup infracțional organizat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Patru români arestați în Spania pentru implicare în traficul cu droguri