Antena Meniu Search
x

Doi români, mamă şi fiu, acuzaţi în furtul bijuteriilor de 50 de milioane de lire sterline, din locuinţa Tamarei Ecclestone

Doi români, mamă şi fiu, au fost acuzați de conspirație la furtul în care s-au furat obiecte de mare valoare din reşedinţa Tamarei Ecclestone, moştenitoarea averii fostului şef al Formula 1, Bernie Ecclestone.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 05.01.2021, 13:52

Români acuzaţi de implicare într-un furt de 50 de milioane de lire sterline
Doi români acuzaţi în lovitura dată de hoţi la locuinţa Tamarei Ecclestone - foto Julie Edwards/LFI/Avalon via ProfiMedia

Doi români, mamă şi fiu, au fost acuzați de conspirație la furtul în care s-au furat obiecte de mare valoare din reşedinţa Tamarei Ecclestone, moştenitoarea averii fostului şef al Formula 1, Bernie Ecclestone. Hoţii ar fi furat bijuterii de lux şi ceasuri deosebit de valoroase în valoare de 50 de milioane de lire sterline.

M.M., de 47 de ani şi E.B.S., de 29 de ani, mamă şi fiu, au fost acuzaţi de conspirație la săvârșirea furtului, fiind arestaţi. Femeia a fost reţinută pe aeroportul Stansted, în timp ce se întorcea din Italia, iar fiul său pe aeroportul Heathrow din Londra.

Furt de 50 de milioane de lire sterline, lângă Ambasada României din Londra

Moștenitoarea imperiului Ecclestone avea una dintre cele mai sigure case din Londra, situată chiar pe strada în care se află Ambasada României, cea a Israelului, dar și Palatul Kensington, reședință oficială a Ducelui și Ducesei de Cambridge, Prințului Harry, Ducelui și Ducesei de Gloucester, Ducelui și Ducesei de Kent, Prințului și Prințesa Michael de Kent și a Prințesei Eugenie.

Acest lucru nu i-a oprit pe hoţi, care au acţionat după ce Tamara Ecclestone a plecat din țară împreună cu soțul ei, Jay Rutland, pentru o vacanță de Crăciun de trei săptămâni. În aceeaşi zi, casa lor a fost atacată de persoane necunoscute. Hoții au furat bijuterii și ceasuri în valoare de 50 de milioane de euro.

Cei doi urmează să se prezinte la proces pe 28 februarie, la Isleworth Crown Court.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Doi români, mamă şi fiu, acuzaţi în furtul bijuteriilor de 50 de milioane de lire sterline, din locuinţa Tamarei Ecclestone