Antena Meniu Search
x

Comoara din frigider! Polițiștii italieni au descoperit în casa unor tineri români 70.000 de euro și kilograme de bijuterii de aur și argint (Video)

Polițiștii italieni au făcut o descoperire șocantă în casa unor români, suspectați de furturi din locuințe în mai multe orașe din Sicilia.

Polițiștii italieni au făcut o descoperire șocantă în casa unor români, suspectați de furturi din locuințe în mai multe orașe din Sicilia.

Potrivit www.scrivolibero.it, trei români - M.A.F., 32 de ani, N. T. D, 18 ani și P. G. M., 26 de ani - au fost arestați de carabinieri, după ce la perchizițiile efectuate la domiciliul acestora, s-a descoperit o adevărată comoară.

La un control efectuat în zonă, după ce mai multe furturi au fost raportate în orașele Ribera și Cattolica Eraclea, din regiunea Agrigento (Sicilia), polițiștii au găsit în mașina românilor un colier de aur masiv și tacâmuri de argint.

Ajunși la locuința acestora, polițiștii au găsit un plic sigilat ascuns într-un vas de flori cu suma de 40.000 de euro, precum și o cutie mare plină cu bijuterii din aur.

Pe acelaşi subiect

Apoi, într-un frigider au găsit alte bijuterii, iar în spatele unui tablou au descoperit ascunse bancnote în valoare de 25.000 de euro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În total, au fost recuperați 68.000 de euro și bijuterii în valoare de aproximativ 40.000 de euro.

Cei trei români au fost reținuți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Comoara din frigider! Polițiștii italieni au descoperit în casa unor tineri români 70.000 de euro și kilograme de bijuterii de aur și argint (Video)