Antena Meniu Search
x

Doi hoţi au furat un BMW fără să îl atingă în numai 90 de secunde cu ajutorul unui echipament special (Video)

Doi hoţi au furat un BMW seria 7, fără să îl atingă, în numai 90 de secunde. Cei doi au folosit un echipament special cu care au reuşit să deschidă maşina.

Doi hoţi au furat un BMW seria 7, fără să îl atingă, în numai 90 de secunde. Cei doi au folosit un echipament special cu care au reuşit să deschidă maşina.

Cu ajutorul unui echipament de ultimă generaţie aflat într-un rucsac.

Furtul autoturismului marca BMW seria 7, în valoare de aproximativ 20.000 de euro, a fost surprins de camerele de supraveghere.

Totul s-a întâmplat în oraşul Rochdale din Marea Britanie.

Pe acelaşi subiect

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se poate observa cum unul dintre tineri ţine un rucsac în mână pe care îl mişcă în faţa uşii locuinţei.

La un moment dat, toate uşile BMW-ului şi chiar şi portbagajul s-au deschis ca prin 'minune'.

Doi hoţi au avut nevoie de numai 90 de secunde pentru a fura un BMW de 20.000 de euro

BMW furat în numai 90 de secunde

Potrivit jurnaliştilor Daily Mail, care citează specialişti în domeniu, cei doi hoţi au folosit un dispozitiv de ultimă generaţie care interferează cu undele cheii originale a maşinii.

Apoi, dispozitivul foloseşte aceleaşi unde pentru a debloca maşina.

Astfel, în numai 90 de secunde, cei doi hoţi au reuşit să deschidă, să pornească şi apoi să fugă cu un BMW seria 7 în valoare de 20.000 de euro.

Proprietarii maşinii au făcut publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere pentru a atrage atenţia asupra acestui fenomen.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Doi hoţi au furat un BMW fără să îl atingă în numai 90 de secunde cu ajutorul unui echipament special (Video)