Antena Meniu Search
x

Doi români din Marea Britanie au murit de coronavirus în ultimele 24 de ore

Reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică au dat publicității, sâmbătă, un nou raport despre situația românilor din străinătate infectați cu noul coronavirus.

de Redactia Observator

la 02.05.2020, 13:32

28 de români din Marea Britanie au murit de coronavirus
93 de români din străinătate au murit de coronavirus - Profimedia
  • 93 de români din străinătate au murit din cauza coronavirusului.
  • 2.349 de români din străinătate s-au infectat cu noul coronavirus.

Astfel, conform cifrelor date publicității, doi români din Marea Britanie au murit de coronavirus în ultimele 24 de ore.

Numărul total al românilor din străinătate răpuși de coronavirus a ajuns la 93, cei mai afectați fiind români din Italia, cu 29 de decese, și românii din Marea Britanie, cu 28 de decese.

Au mai murit de coronavirus 19 români stabiliți în Franța, opt stabiliți în Spania, patru stabiliți în Germania, doi din Belgia și câte unul din Suedia, Elveția și Statele Unite ale Americii.

Avem o singură infectare nouă confirmată la un român din Malta. Este, de altfel, primul român din Malta confirmat cu coronavirus.

În total, 2.349 de români din străinătate s-au infectat cu noul coronavirus: 1.387 în Italia, 560 în Spania, 29 în Franța, 271 în Germania, 71 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 3 în Statele Unite ale Americii, 4 în Austria, 3 în Belgia, 6 în Japonia, 2 în Indonezia, 2 în Elveția, 2 în Turcia și câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Emiratele Arabe Unite, Malta și Suedia.

Deocamdată, oficial, doar 21 dintre românii din străinătate confirmați cu coronavirus au fost declarați vindecați și externați: 9 în Germania, 8 în Franța, 2 în Indonezia și câte unul în Luxemburg și Tunisia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Doi români din Marea Britanie au murit de coronavirus în ultimele 24 de ore