Antena Meniu Search
x

Romani morti in Italia

Soarta cumplita au avut doua romance, mama si fiica, plecate in Italia in cautarea unui trai mai bun. Una dintre femei a murit pe loc, iar cealalta este in coma dupa ce casa din Roma in care se ocupau de curatenie a sarit in aer.

Vezi și

“Am auzit o explozie foarte puternica! O fereastra a zburat la o distanta de 30 de metri de mine”, povesteste o martora.

Doar un morman de daramaturi mai aminteste de casa in care cei trei romani se ocupau de curatenie. Suflul exploziei a fost atat de puternic incat a pus la pamant toti peretii camerelor. O anexa si zidul de la intrare sunt singurele care au ramas in picioare. “Doua persoane arse complet urlau si nu stiau ce trebuie sa faca. Eu am sunat la salvare apoi a venit si politia”, a mai spus femeia.

Ajunsi imediat la locul exploziei, medicii nu au putut sa salveze decat doi dintre cei trei romani. Femeia de 50 de ani murise.

Fiica ei, care se afla in alta incapere are arsuri pe tot corpul, iar medicii spun ca starea ei este critica. Proprietarii casei erau plecati in vacanta iar cele doua romance aveau sarcina de a face curatenie inainte de Paste.

Tanarul care se ingrijea de gradina este si el ranit dar medicii sunt increzatori ca va scapa cu viata. Politia a deschis o ancheta si incearca sa afle ce a provocat acumularea de gaz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Romani morti in Italia