Antena Meniu Search
x

Galerie foto Români morți în ziua de Paște, într-un Ford Focus făcut bucăți. Mașina s-a rupt în două, pe un drum din Italia

Tragedie pentru două familii de români, în prima zi de Paște, după ce doi tineri prieteni, Darius și Daniel, au pierit în urma unui accident rutier înfiorător, în Italia. Nenorocirea s-a produs pe un drum din Stornarella, o comună din provincia Foggia, după ce mașina în care se aflau s-a rupt pe jumătate în urma impactului cu un stâlp de curent.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.04.2023, 12:28

Accidentul înfiorător s-a produs duminică seară, în prima zi de Paște, pe drumul comunal 'Vecchia Cerignola' din Stornarella.

Din motive care urmează să fie stabilite de carabinieri, mașina în care se aflau cei doi tineri români, rezidenți în Cinque Reali Siti, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit cu viteză de un stâlp de curemt. Impactul a fost atât de puternic, încât autoturismul celor doi, un Ford Focus, s-a rupt efectiv în două, potrivit Foggia Oggi, care a și publicat, de altfel, imagini de la locul tragediei.

Unul dintre cei doi prieteni români era tatăl unui băiețel

Pentru cei doi români aflați în mașină nu s-a mai putut face nimic. Daniel, în vârstă de 20 de ani, și prietenul lui mai mare, Darius, de 27 de ani, căsătorit și tatăl unui băiețel, au murit pe loc.

Jurnaliștii italieni spun că cei doi erau de loc din comunele Ghigera și Gangiova, județul Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Români morți în ziua de Paște, într-un Ford Focus făcut bucăți. Mașina s-a rupt în două, pe un drum din Italia