Antena Meniu Search
x

Românul care a ucis doi copii în Ecuador, pentru a se răzbuna pe familia pentru care lucra ca zidar, a fost condamnat

Un român care a ucis o fetiţă de 10 ani şi pe fratele ei, în Ecuador, a fost condamnat la ani grei de închisoare. Părinţii copiilor îl angajaseră ca zidar şi acesta a fost lăsat singur în casă cu micuţii.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 05.07.2021, 13:19

Românul Adrina S. prins de autorităţile din Peru şi deportat, pentru o crimă comisă în Ecuador
Adrian S. a fost prins în Peru când încerca să fugă în România şi extrădat - Colaj Twitter / Procuratura ecuadoriană

Tribunalul din Tungurahua, Ecuador, a decis cu unanimitate să îl condamne pe românul Adrian S. la 34 de ani şi 8 luni de închisoare după ce a ucis doi copii, de 10 şi 14 ani, în decembrie 2019, în oraşul Ambato. Judecătorii au decis de asemenea că acesta trebuie să plătească daune familiei îndoliate de 40.000 de dolari.

În timpul audierilor, procurorul Fernando Casco a prezentat fiecare mărturie, expertiză şi dovezi colectate în investigaţii, care au demonstrat dincolo de orice dubiu că Adrian S. i-a ucis cu sânge rece pe cei doi micuţi.

Românul care fusese angajat ca zidar de familia copiilor era singura persoană care ştia că cei doi părinţi sunt plecaţi. Motivul crimei ar fi fost răzbunarea.

Un al treilea copil s-a ascuns şi a văzut cum fraţii săi sunt ucişi

Pe acelaşi subiect

Bărbatul renova camera fetiţei de 10 ani. Unchiul copiilor l-a dus pe bărbat în zona Mall de los Andes, după plecarea părinţilor, însă acesta s-a întors pe jos la proprietate şi a comis crima. Părinții victimelor plecaseră într-o călătorie la Ibarra, în timp ce copiii au rămas singuri acasă.

Când s-au întors acasă la primele ore ale dimineții de vineri, au găsit doi dintre copii fără viață. Cel de-al treilea frate, de 5 ani, l-ar fi observat pe Adrian. S. cum îi ucide fraţii. El a fost cel care a povestit în detaliu anchetatorilor ce s-a întâmplat în 12 decembrie 2019.

Poliţia a anunţat la vremea respectivă că unul dintre cadavre avea lovituri la mână şi la cap, iar celălalt o tăietură adâncă la gât. În vârstă de 33 de ani, criminalul avea antecedente penale şi fusese eliberat de curând din închisoare, scria presa locală.

Adrian S. a fost prins şi extrădat din Peru, în 2020, ţară în care a încercat să îşi obţină paşaportul la Ambasada României şi să fugă în ţară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Românul care a ucis doi copii în Ecuador, pentru a se răzbuna pe familia pentru care lucra ca zidar, a fost condamnat