Antena Meniu Search
x

Un român a ucis o fetiţă de 10 ani şi pe fratele ei, în Ecuador. Părinţii copiilor îl angajaseră zidar

Un român a ucis o fetiţă de 10 ani şi pe fratele ei, în Ecuador. Părinţii copiilor îl angajaseră zidar şi acesta a fost lăsat singur în casă cu micuţii.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 17.12.2019, 09:33

Un român a ucis o fetiţă de 10 ani şi pe fratele ei, în Ecuador. Părinţii copiilor îl angajaseră zidar şi acesta a fost lăsat singur în casă cu micuţii.

Adrian S., de 33 de ani, de naționalitate română, a fost identificat drept presupusul autor al unei duble crime în oraşul ecuadorian Ambato, infracțiuni comise vineri dimineață devreme, scrie lahora.com.ec.

Românul i-a ucis pe doi dintre cei trei copii ai familiei care îl angajase pentru lucrări de zidărie, fiul de 14 ani şi sora de 10 ani acestuia. Poliţia a anunţat că unul dintre cadavre avea lovituri la mână şi la cap, iar celălalt o tăietură adâncă la gât.

Părinții victimelor au plecat joi într-o călătorie la Ibarra, în timp ce copiii au rămas singuri acasă. Când s-au întors acasă la primele ore ale dimineții de vineri, au găsit doi dintre copii fără viață. Cel de-al treilea frate, de 5 ani, l-ar fi observat pe Adrian. S. cum îi ucide fraţii.

Părinții victimelor l-au angajat pe cetățeanul român pentru a face lucrări de zidărie în casă. Cu toate acestea, vineri nu s-a prezentat pentru muncă, ceea ce a ridicat suspiciuni împotriva lui. Presa din ecuador scrie că românul fusese de curând eliberat din închisoare şi e posibil ca mobilul crimelor să fi fost furtul.

Un judecător a emis un mandat de urmărire generală şi capturare şi dacă va fi prins şi găsit vinovat de cele două crime, românul poate fi condamnat la o pedeapsă maximă de 40 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un român a ucis o fetiţă de 10 ani şi pe fratele ei, în Ecuador. Părinţii copiilor îl angajaseră zidar