Antena Meniu Search
x

Românul care şi-a înjunghiat fosta soţie şi pe mama acesteia, arestat în Spania. Motivarea judecătorului

Un român a fost arestat la Pamplona, în Spania, fiind acuzat de comiterea mai multor infracţiuni, după ce şi-a înjunghiat fosta soţie, dar şi pe mama acesteia.

de Redactia Observator

la 07.10.2023, 12:28

Poliţiştii spanioli s-au chinuit să-l captureze pe românul care şi-a înjunghiat fosta soţie
Poliţiştii spanioli s-au chinuit să-l captureze pe românul care şi-a înjunghiat fosta soţie - navarra.com
  • Românul este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni.

Atacul s-a produs miercuri seara, în apartamentul femeii din cartierul La Rochapea. Bărbatul a mers la fosta soţie pentru a-i solicita reluarea relaţiei, însă aceasta l-a refuzat cu fermitate.

Conform navarra.okdiario.com, a fost momentul în care bărbatul şi-a pierdut cumpătul. A pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat fosta soţie de mai multe ori, în mână, în braţe şi în cap. Victima a ajuns în stare gravă la spital.

Mai mult, românul a înjunghiat-o în picior şi pe mama fostei soţii, care ar fi încercat să intervină pentru a-şi salva fiica. Din acest motiv, românul este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni precum tentativă de omor, vătămare corporală, dar şi încălcarea fără drept a proprietăţii.

Vineri seara, românul a apărut în faţa unui judecător, pentru a se stabili dacă el rămâne în arest preventiv sau poate fi lăsat în libertate. Iar după mai multe ore de audieri s-a stabilit ca românul să rămână în arest preventiv, deşi ar fi solicitat să rămână în libertate, fără a achita o eventuală cauţiune.

Magistratul a prezentat mai multe motive pentru care a decis ca românul să rămână în arest preventiv: atacul a fost extrem de violent, există riscul ca românul să fugă din Spania, iar apoi recapturarea lui ar fi mult mai dificilă, există riscul ca românul să-şi supună victimele la diferite presiuni sau chiar să le atace din nou, într-un mod şi mai agresiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Românul care şi-a înjunghiat fosta soţie şi pe mama acesteia, arestat în Spania. Motivarea judecătorului