Antena Meniu Search
x

Românul-vedetă în Marea Britanie şi-a pierdut jobul din cauza jurnaliştilor

E bine şi nu prea să fii vedetă! Primul român plecat să-şi caute fericirea în Marea Britanie, după ridicarea restricţiilor de pe piaţa muncii, se plânge că şi-a pierdut job-ul din cauza jurnaliştilor prea insistenţi.

Vezi și

Nu disperă pentru că are deja alte oferte. E supărat însă că ziariştii din regat îl hăituiesc şi strică imaginea românilor.

În goana după senzaţional, trimişii speciali ai publicaţiilor britanice au descoperit că românul n-ar fi ușă de biserică.

Au scos la iveală că a avut o relaţie cu năbădăi cu o fostă iubită. Ar fi bătut-o. A fost condamnat pentru asta la 35 de zile de închisoare şi plata a TREI MII de lei, daune morale.

Tânărul n-a făcut niciodată un secret din asta, ba chiar i s-a confesat bărbatului care l-a angajat ca cioban în Sibiu.

Victor Spirescu are 33 de ani. Pe ultimii doi i-a petrecut în Sibiu, satul Pelişor. A muncit ca zidar, electrician şi cioban. Are o iubită la care intenţionează să se întoarcă. Acum e şomer, dar spune că are trei oferte de muncă.

Una peste alta, chiar am reuşit să strâng vreo 500 de lire cu televiziuni şi cu de-astea şi chiar mi-am luat un telefon cu care pot să vorbesc, cu care pot să mă plimb prin Londra, că aici, fără un telefon, un smartphone, nu reuşeşti să te duci la adrese şi chestii de-astea, a spus Victor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Românul-vedetă în Marea Britanie şi-a pierdut jobul din cauza jurnaliştilor