Antena Meniu Search
x

Românul Neluş Dudu, care a ucis un preot italian lovindu-l cu o RANGĂ în cap, a primit o nouă condamnare, după ce a BĂTUT cu pumnii și picioarele doi gardieni, în închisoare

Un român de 29 de ani, condamnat la 13 ani de închisoare pentru că a omorât un preot, a primit o nouă condamnare după ce a bătut doi agenți de pază.

Un român de 29 de ani, care ispășea o pedepsă de 13 ani de închisoare pentru că a omorât un preot, p care îl șantaja, a primit o nouă condamnare după ce a lovit cu pumnii și picioarele doi agenți de pază în penitenciarul în care este închis.

Pe 2 martie 2014, Neluș Dudu l-a ucis, la Cassano allo Jonio (Cosenza), pe preotul Lazzaro Longobardi, cu lovituri de rangă în cap.

Foto: preotul Lazzaro Longobardi

Pe acelaşi subiect

Dudu a fost găzduit de preot în trecut, iar românul a furat din cutia milei din biserică. Descoperit de preot, românul a cerut mai mulţi bani, sub amenințare că altfel ar fi făcut public faptul că preotul ar fi fost homosexual, deși acest lucru nu era adevărat.

Corpul preotului a fost găsit în curtea de lângă casa parohială a Bisericii San Giuseppe din Sibari, unde trăia, cu craniul sfărîmat, iar lângă el ranga de fier cu care a fost lovit. Bărbatul de 69 de ani fusese lovit de trei ori în cap.

Pentru fapta sa, Neluş Dudu a fost condamnat la 13 ani de închisoare, iar în 2016 a ajuns în penitenciarul Petrusa. Însă, pe 13 iunie, după ce doi gardieni i-au găsit un ceas ascuns în slip, românul i-a luat la bătaie pe cei doi lovindu-i cu pumnii și picioarele.

Foto: Criminalul Neluș Dudu

Agenții de pază au ajuns la spital, iar românul a fost trimis din nou în judecată.

Procurorii au cerut în acest caz o condamnare de doi ani și opt luni de închisoare, însă judecătorul a dictat, recent, doar un an și patru luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Românul Neluş Dudu, care a ucis un preot italian lovindu-l cu o RANGĂ în cap, a primit o nouă condamnare, după ce a BĂTUT cu pumnii și picioarele doi gardieni, în închisoare