Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Rusia a atacat Zaporojie cu bombe cu planare. Ucrainenii susţin că a fost vizat un bloc de locuinţe, iar cel puţin 16 oameni au fost grav răniţi

Tensiunile sunt în creştere între Ucraina şi Rusia. Oraşul Zaporojie a fost ţinta a cel puţin zece atacuri ruseşti cu bombe ghidate.

de Redactia Observator

la 30.09.2024 , 08:43

Război în Ucraina. Bombardamentele au vizat un bloc de locuinţe. Mai multe apartamente şi maşini au fost pur şi simplu rase de pe faţa pământului. În urma atacurilor, cel puţin 16 persoane au fost grav rănite. Armata ucraineană avertizează că forţele din Moscova ar urma să pregătească o nouă ofensivă militară în sudul ţării.

Separat, apărarea aeriană ucraineană a raportat 22 de atacuri ruseşti cu drone

Ivan Fiodorov, guvernatorul regional, a publicat fotografii ale caselor distruse, afirmând că oamenii ar putea fi încă prinşi în moloz. Mai multe incendii au izbucnit după un total de 13 lovituri aeriene, a adăugat el. Şeful biroului prezidenţial, Andrii Iermak, a declarat că un alt oraş ucrainean important a fost terorizat de loviturile aeriene ruseşti. El a făcut apel la aliaţii occidentali ai ţării să furnizeze mai multe arme Ucrainei.

Vezi și

Economia rusă trebuie să fie vizată pentru a elimina baza pentru continuarea războiului, a spus el. Separat, apărarea aeriană ucraineană a raportat 22 de atacuri ruseşti cu drone, dintre care 15 au fost respinse, în cursul zilei de duminică.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Ştiri externe » Rusia a atacat Zaporojie cu bombe cu planare. Ucrainenii susţin că a fost vizat un bloc de locuinţe, iar cel puţin 16 oameni au fost grav răniţi