Rusia a început să-şi vaccineze populaţia împotriva Covid-19 cu vaccinul Sputnik V

De Larisa Andreescu.
Publicat: 30.11.2020, 19:10.
Actualizat: 30.11.2020, 19:17

Locuitorii care vor să se vaccineze trebuie să se înscrie pe un site guvernamental, să prezinte un test negativ de depistare pentru Covid-19 şi actul de identitate.

Vaccin coronavirus

Rusia a început să-şi vaccineze populaţia împotriva Covid-19 cu vaccinul Sputnik V

Profimedia

Primul lot de vaccin rus Sputnik V împotriva Covid-19 de uz civil a fost adus Spitalului Domodedovo, în sudul Moscovei, care a anunţat luni că a început să vaccineze populaţia locală, într-o campanie de vaccinare.

Locuitorii care doresc să se vaccineze este necesar să se înscrie pe un site guvernamental şi să se prezinte în aceeaşi zi cu un rezultat negativ al unui test de depistare Covid-19. Trebuie de asemenea să aibă asupra lor şi documente de identitate.

Rusia, care încearcă să se plaseze pe picior de egalitate cu laboratoarele occidentale în cursa în vederea unui vaccin împotriva covid-19, a dat asigurări că vaccinul său Sputnik V are o eficienţă de 92%, la finalul testelor clinice, potrivit news.ro

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.