Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rusia anunță că a doborât 51 de drone ucrainene în mai multe regiuni de pe teritoriul rus, inclusiv în Kursk

Război în Ucraina. Ministerul rus al Apărării a anunţat duminică dimineaţă doborârea a 51 de drone ucrainene în cursul nopţii deasupra teritoriului său, informează AFP.

de Redactia Observator

la 27.10.2024 , 11:20

Rusia anunță că a doborât 51 de drone ucrainene în mai multe regiuni de pe teritoriul rus, inclusiv în Kursk Rusia anunță că a doborât 51 de drone ucrainene în mai multe regiuni de pe teritoriul rus, inclusiv în Kursk - Profimedia

Optsprezece drone au fost interceptate în regiunea Tambov, un oraş aflat la aproximativ 400 de kilometri de graniţa cu Ucraina, şi şaisprezece în zona oraşului de frontieră Belgorod, a precizat ministerul într-un comunicat pe Telegram.

Rusia anunţă că a doborât 51 de drone ucrainene

Restul au fost doborâte în regiunile Oriol, Briansk, Lipeţk şi Voronej. Una a fost interceptată în regiunea Kursk, unde trupele ucrainene desfăşoară o ofensivă terestră din august. Ele controlează acolo câteva sute de kilometri pătraţi de teritoriu rusesc.

Articolul continuă după reclamă

Rusia anunţă aproape zilnic că a distrus drone ucrainene lansate asupra teritoriului său, dar în general în număr mai mic. Kievul spune că desfăşoară aceste lovituri, care vizează adesea complexuri energetice, ca răspuns la bombardamentele ruseşti de pe teritoriul său. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile parlamentare?
Observator » Ştiri externe » Rusia anunță că a doborât 51 de drone ucrainene în mai multe regiuni de pe teritoriul rus, inclusiv în Kursk